Bărbatul a remarcat faptul că, zilnic, hrana îi era adusă doar de doamne şi domnişoare. A constatat, totodată, că ele şi administratorul unităţii respective de cazare erau singurele persoane care descărcau sute de litri de apă pe care, ulterior, le urcau în camerele persoanelor aflate în izolare instituţionalizată.
La finalul perioadei de carantină a întrebat dacă poate rămâne ca voluntar, solicitare care a fost privită cu uimire, dar primită cu toată deschiderea de către administratorul spaţiului respectiv.
I-a pus la dispoziţie una dintre camerele care nu erau destinate cazării persoanelor care revin din zonele „roşii“, echipamentele de protecţie necesare şi i-a făcut şi instructajul pe care Ciprian îl ştia deja din experienţa celor două săptămâni de izolare completă.
”Gestul ploieşteanului este demn de toată admiraţia, ţinând cont că vine într-o perioadă şi într-un loc unde mai toată lumea dă bir cu fugiţii”, este mesajul Prefecturii Prahova postat pe pagina oficială de Facebook.
În Prahova sunt 4.700 de persoane aflate în izolare voluntară la domiciliu şi aproxiamtiv 300 de persoane în carantină.
Potrivit unui comunicat al Grupului de Comunicare Strategică, până acum 20 de prahoveni confirmaţi COVID-19 s-au vindecat.
Adauga Comentariu
Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos
Varianta 1
Autentificare cu contul adevarul.ro
Varianta 2
Autentificare cu contul de Facebook
2 Comentarii
Sortare: Cronologic · Dupa popularitate
casa si masa gratis :) daca nu are o slujba si nu acolo unde sta e mai rau decat la centrul de carantina, de ce nu?
Comentariu considerat abuziv.