Ploieşti

articolul anterior articolul urmator

UPDATE Flacăra olimpică pentru FOTE ajunge şi la Ploieşti, pe 10 februarie

0
25 Jan 2013 12:21:24
Autor: Dana Mihai
Violeta Beclea a fost la Primăria Ploieşti pentru a discuta detaliile traseului torţei olimpice. FOTO Primăria Ploieşti
Violeta Beclea a fost la Primăria Ploieşti pentru a discuta detaliile traseului torţei olimpice. FOTO Primăria Ploieşti

Ploieştiul figurează pe traseul pe care îl va străbate torţa olimpică în drumul prin România către Poiana Braşov, unde se va desfăşura, în februarie, Festivalul Olimpic al Tineretului European 2013

ORA 13.15

O delegaţie a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, condusă de Violeta Beclea, a fost vineri în vizită la sediul Primăriei Ploieşti pentru a pune la punct toate detaliile referitoare la acest eveniment şi la traseul pe care-l va avea flacăra în Ploieşti.

În drumul spre Brasov, flacăra olimpică va ajunge şi la Ploieşti, pe 10 februarie.

Torţa va fi purtată de două gimnaste, Corina Ungureanu, campioană mondială cu echipa în anii 1997 şi 1999, şi Ana Maria Tămîrjan, campioană olimpică cu echipa în 2008 la Beijing.

ORA 12.20

Primăria Ploieşti va primi vizita unor delegaţi din partea Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, care se ocupă de stabilirea traseului pe care torţa olimpică îl va avea prin România înainte de FOTE 2013, informează phonline.ro.

FOTE este organizat în acest an de România, urmând să fie găzduit de judeţul Braşov. Anunţat iniţial printre grazdele câtorva probe sportive, oraşele prahovene Sinaia, Buşteni şi Azuga au fost trecute pe lista de rezerve, în caz că la Poiana Braşov apar probleme.

Flacăra olimpică, unul dintre simbolurile Jocurilor Olimpice moderne, care va arde pe toata perioada desfăşurării Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), ediţia Braşov - 2013, va sosi la Bucureşti, direct de pe Stadionul Panathenaic din Atena, pe data de 3 februarie.

Ploieştiul va fi străbătut de flacăra olimpică, în drumul torţei spre Poiana Braşov, a anunţat viceprimarul Iulian Teodorescu, citat de sursa amintită. Cel mai probabil, torţa olimpică va ajunge în Ploieşti pe 10 februarie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările