Ploieşti

articolul anterior articolul urmator

Gard nou și pază suplimentară la Zoo Ploiești, după moartea cangurului

0
29 Aug 2012 14:27:44
Autor: Dana Mihai
Bogdan Toader, directorul Zoo Ploiești
Bogdan Toader, directorul Zoo Ploiești

Gardul de la Zoo Bucov, din marginea Ploieștiului, va fi complet reabilitat, iar paza va fi suplimentată, după incidentul nefericit în care Speedy, singul cangur pitic al grădinii, a fost omorât de maidanezi.

„Am discutat cu toți factorii de decizie implicați și concluziile la care am ajuns sunt reabilitatea completă a gardului de la grădina zoologică și asigurarea pazei în mod eficient și corepunzător unui astfel de spațiu", ne-a spus Bogdan Toader, directorul de la Zoo Bucov.

Povestea lui Speedy, cangurul de la Zoo Bucov, omorât de maidanezi

Cangurul de la Zoo Ploiești a fost mâncat de câinii maidanezi!

În noaptea de luni spre marți, singurul cangur pitic de la ZOO a fost omorât de câinii maidanezi, după ce aceștia au pătruns prin fisurile gardului și au sărit în țarcul lui Speedy.

Incidentul a stârnit reacții puternice din partea cititorilor.

Iată doar câteva dintre opiniile exprimate pe ploiesti.adevarul.ro: „desființarea grădinii zoologice este cea mai bună soluție. Dacă nu există fonduri și personal, animalele ar trebui mutate în rezervații dacă acestea nu se mai pot întoarce în sălbăticie" , „a neglija un animal aflat în captivitate mi se pare printre cele mai mari dovezi de cruzime. Dacă eram directorul acestui focar de infecție, mă închideam singur la pârnaie. Duceți animalele în sălbăticie dacă nu sunteți în stare să aveți grijă de ele!".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!
Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările