articolul anterior articolul urmator

Justin Capră a murit. Ultimul pariu al inventatorului pentru viitor: casa ecologică, controlată prin smartphone

3
20 Jan 2015 12:26:41
Autor: Dana Mihai
Justin Capră a pus bazele unei fundaţii care se adresează în principal copiilor supradotaţi. FOTO Adevărul
Justin Capră a pus bazele unei fundaţii care se adresează în principal copiilor supradotaţi. FOTO Adevărul
Foto

3 Comentarii

Podar
20.01.2015, 13:22:53

"Dumnezeu sa-l odihneasca "..pe acest suflet de crestin si om bun ,care mi-a fost si mie prieten,inca de cand locuia pe str. Aurel Vlaicu..din Bucuresti...Pacat ca n-a fost inteles si ajutat acest inventator generos,care ,impreuna cu ing. Ctin. Munteanu,au lansat primul "scaun zburator"..,iar prima masinutza "Soleta" ,a fost dedicata ficei sale..Doina. O grea si mare pierdere pentru toti cei ce l-au cunoscut si iubit.. Ma bucur ca am avut sansa sa-l cunosc mai de aproape...pe acest om ,pe cat de genial ,pe atat de modest..si a carui amintire o voi pretuii vesnic. Ctin Florea Podaru.,unul dintre prietenii care lacrimeaza ...

+4 (4 voturi)
Eugen Stanescu
20.01.2015, 16:42:32

Dumnezeu sa-l odihneasca! Iustin Capra a murit tanar. Un inventator care si-a dedicat viata gasirii de solutii pentru a economisi energia, solutii pe care apoi le punea la dispozitia tuturor! Casa din fotografii are o neregula pe care am observat-o : scara care duce in zona de noapte nu este conform normelor, prin urmare locuinta nu este locuibila din punct de vedere legal. si nu are nevoie de mare lucru, ma uimeste ca Dl. Butmalai nu a observat. Scara nu trebuie sa aiba trepte cu o inaltime mai mare de 21 cm fiecare , iar balustrada(care lipseste cu desavarsire) nu trebuie sa permita trecerea unei sfere cu diametrul mai mare de 10 cm.printre orificii, dreve, etc.Astfel de solutii sunt placute ochiului si sunt vazute destul de des in reviste, insa , daca vrei sa comercializezi o astfel de casa, sau sa o inchiriezi, trebuie sa corespunda normelor, iar casa asta este expusa ca mostra in vederea vanzarii!

+1 (1 vot)
Adrian George Radu
20.01.2015, 17:52:04

UN MARE INVENTATOR PE CARE STATUL NU A TINUT CONT DE INVENTIILE ACESTUI MARE OM . CRED CA DACA LE TRECEA PE NUMELE UNOR DOBITOCI COPII SAU RUDELE UNOR SMECHERII ERAU LUATE IN CONSIDERATIE .

+1 (1 vot)