Ploieşti

articolul anterior articolul urmator

Lucrările la podul peste calea ferată de pe Centura de Vest a Ploieştiului opresc circulaţia trenurilor de pe ruta Bucureşti-Braşov

0
10 Oct 2013 09:56:04
Autor: Dana Mihai
Primele grinzi au fost montate în noaptea de miercuri spre joi. FOTO CJ Prahova
Primele grinzi au fost montate în noaptea de miercuri spre joi. FOTO CJ Prahova

Circulaţia a fost oprită în noaptea de miercuri spre joi şi va fi restricţionată şi la noapte pentru montarea unor grinzi la podul peste calea ferată de pe Centura de Vest a Ploieştiului

În noaptea de miercuri spre joi, circulaţia feroviară a fost oprită între orele 23.30 şi 04.00, pentru a se putea finaliza montarea unui număr de 8 grinzi din prefabricate la prima deschidere a podului peste calea ferată de la  Centura de Vest a Ploieştiului. 

Montarea grinzilor ce alcătuiesc tablierul podului va continua şi în următoarele două nopţi, pentru cea de a doua deschidere care nu se află peste linile de tensiune. În total vor fi montate un număr de 26 grinzi cu o lungime de 20 de metri.

Lucrările la acest ultim pod de pe centura Ploieştiului vor fi finalizate până la data de 15 noiembrie 2013. Din luna iunie pe centură se circulă o bandă de sens, pentru realizarea a trei pasaje rutiere, bretele de coborâre de pe Centură în Ploieşti şi către localităţile din jur.

De joi după-amiază, 10 cotombrie, traficul pe Centura de Vest a Ploieştiului revine la patru benzi, odată cu finalizarea a două dintre cele trei pasaje.

Şoseaua are o importanţă majoră pentru traficul dintre Bucureşti şi Valea Prahovei, mai ales că preia maşinile care vin de pe autostrada Bucureşti - Ploieşti.

Vă mai recomandăm

FOTO Victor Ponta, vizită lungă în Prahova: a degustat vinuri, a inspectat şantierul de pe Centura de Vest a Ploieştiului şi a ascultat hip-hop

Trafic restricţionat, timp de trei luni, pe DN 1, pe Centura de Vest din Ploieşti

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările