Ploieşti

articolul anterior articolul urmator

Mircea Cosma, cercetat pentru corupţie, revine oficial în politică. Ce funcţie importantă a primit în PSD

4
24 Jan 2020 11:39:47
Autor: Diana Frîncu
Mircea Cosma, alături de liderii PSD
Mircea Cosma, alături de liderii PSD

Mircea Cosma, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, revine oficial în politică. Cercetat în mai multe dosare de corupţie, Cosma a fost ales, joi 23 ianuarie, în funcţia de vicepreşedinte al PSD Prahova.

Mircea Cosma s-a retras din viaţa publică în anul 2016, când a demisionat din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. Procurorii anticorupţie din Ploieşti au cerut atunci arestarea sa preventivă şi i-au interzis să mai ocupe o funcţie în aparatul administrativ.

Timp de aproape patru ani, Cosma nu a mai avut apariţii publice la evenimente politice, deşi pe plan local era considerat liderul de facto al organizaţiei PSD Prahova.

Joi, 23 ianuarie, PSD Prahova a organizat conferinţa extraordinară pentru alegerea conducerii partidului. În cadrul acestui eveniment, Bogdan Toader a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al formaţiunii judeţene. De altfel, el a fost şi singurul candidat pentru acest post.

Mircea Cosma a ţinut un discurs în faţa membrilor PSD Prahova, în cadrul conferinţei extraordinare pentru alegeri FOTO Laura Fulgeanu-Moagher

Din biroul de conducere vor face parte, alături de Mircea Cosma, şi vicepreşedinţii Laura Moagher Fulgeanu, Cristian Ganea, Georgiana Ardeleanu, Ludmila Sfârloagă, Răzvan Ursu, Daniel Sepsi, Robert Vâscan, Radu Oprea, Florin Constantin, Andrei Nicolae, Sorin Popa, Rareş Enescu , Alexandru Hurloiu, Bucur Adrian şi Adrian Lungu.

Andreea Cosma, fiica lui Mircea Cosma, nu se regăseşte în structura de conducere a PSD Prahova, deşi este parlamentar (senator).

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Marck
24.01.2020, 11:58:13

Așa da, bravo ! L-ați recuperat pe tartorul cel mare din Prahova. Trăiască familionul cu milionul la purtător. La mai mare ! La mai mare rușine pentru PSD nici că se putea. Se vede treaba că ați ajuns la fundul sacului și a secat fântâna PNDL care vă adăpa pe toți, dacă ați ajuns să vă cumpere Cosma Răcoare și să vă finanțeze coșmelia care stă să cadă în praful nimicniciei. Vedeți că și Bombonel are ceva bani puși deoparte, captați-l și pe el în conducere și nu-i departe, e la Cornu. Acum e momentul să reveniți la denumirea istorică a partidului și să schimbați numele din PSD în PCR. Adică Partidul Corupților din România.

+5 (5 voturi)
Bibi Loi
24.01.2020, 12:27:53

Un om curat pentru un partid curat.

0 (2 voturi)
Stanila Ion
24.01.2020, 15:06:34

"Curat murdar, coane Fanica" e mai potrivit....

+2 (2 voturi)
foarte atent
24.01.2020, 17:17:31

sunt asteptati cat de curand nastase, coana udrea, ghita si de ce nu mazariche !! sa compenseze plecarile iminente la Poarta Alba: basecu, tariceanu !

+1 (1 vot)
Modifică Setările