articolul anterior articolul urmator

VIDEO Profesoara de mate care a tuns doi elevi de clasa a VII-a în faţa colegilor: „Dacă le lipseşte o şuviţă din perişor nu înseamnă că li se schimbă imaginea“

45
13 Nov 2017 18:55:07
Autor: Diana Frîncu
Magda Vasile, profesoara de matematică acuzată că a tuns elevii în sala de clasă FOTO Diana Frîncu
Magda Vasile, profesoara de matematică acuzată că a tuns elevii în sala de clasă FOTO Diana Frîncu

45 Comentarii

Tomescu Tom
13.11.2017, 19:29:28

In curand vor incepe sa faca plangeri penale impotriva profesorilor doar pentru ca au indraznit sa le predea materia la ore !! Scolile sunt pentru unii doar locuri pentru socializare ...locurile unde poti comenta face-to-face postarile de pe FB, din ziua precedenta ....

-1 (17 voturi)
Dana DK
13.11.2017, 20:11:59

Tomescu Tom : lasa teatrul.... nu are nimic de a face cu materia predata. Ce treaba are materia cu lungimea parului? Poti sa imi explici? Ce influenta ar avea lungimea parului cu capacitatea de a invata? Sau cu rezultatele scolare? Nu invata, arde-l la nota. Nu il umili in fata clasei pentru ca are un mot in varful capului. Este alegerea lui, este capul lui, este parul lui, este corpul lui... nu are voie sa decida cum sa isi poarte parul? Nu e vorba de tinuta aici, de slapi, de pantaloni scurti, de tricouri scrise vulgar, etc. E vorba de lungimea parului. Este o chestie personala, fiecare om are dreptul sa decida cum sa isi poarte parul. Nu avea nici macar late, parul pana la mijlocul spatelui. Daca vii aici, in Scandinavia, poate ca faci infarct daca vezi baieti cu parul blond, lung pana la fund, lasat liber. Valuri de par bogat blond, vara decolorat natural de soare, in suvite mai blonde sau mai inchise, cum merg pe bicicleta catre scoala. Baieti tunsi numai pe o parte, iar partea cealalata cu par mai lung, tuns drept in dreptul maxilarului, care le acopera un ochi. Moda motului de samurai este foarte raspandita si aici, multi baieti au adoptat-o. Nimeni nu le reproseaza nimic, atata timp cat isi respecta obligatiile fata de scoala, vin cu parul curat si nu deranjeaza cu nimic pe ceilalati. Cu ce drept taie parul o profesoara, o straina, unui copil? De ce nu are o discutie in prealabil cu parintii despre asta? La 13 ani, un adolescent este foarte sensibil la tot ce tine de aspectul sau exterior. Executa-l la teme, la note, la lucrari. Da telefon parintilor si hotaraste de comun acord cu acestia o intalnire profesor-parinti-copil si discuta subiectul. Ar dura 15 minute, intr-o incapere unde s-ar respecta confidentialitatea discutiei. Nu umili in fata intregii clase un copil. Ce rahat de pedagogie o fi invatat nesimtita aceea in viata ei?

+2 (14 voturi)
Tomescu Tom
13.11.2017, 20:33:13

Dana DK Ai dreptate ! Insa pentru a fi si la noi asa cum spui tu ca este in Scandinavia ...ar trebui asanate toate sistemele, in profunzime .. ! Inclusiv ... mai ales ..cel educational !

0 (4 voturi)
Soroş
13.11.2017, 19:31:43

ce tută comunistă

-3 (11 voturi)
Adrian Enescu
13.11.2017, 20:15:03

felicitari d-lui Ionita pentru decenta. de unde le bubuie mintea doamnelor profesoare sa introduca astfel de chestiuni in regulament, nu stiu... ele de ce au parul lung? uite asa, in gluma, incep toate restrictiile asupra oamenilor... Copii, hai sa na amuzam putzin cu Costel, ce spuneti? si apoi vor fi incadrati in sabloane toti. este culmea stupizeniei sa-i ceri cuiva sa se tunda fara sa-i poti oferi un argument logic pentru care trebuie sa faca acest lucru. De ce? Doar fiindca asa considera acea doamna?

+1 (11 voturi)