Ploieşti

articolul anterior articolul urmator

Liberalul Mircea Corbu câştigă Primăria Buşteni, în fieful senatorului PSD Emanoil Savin. Independentul Alex Florescu pierde la 130 de voturi

0
28 Sep 2020 02:18:29
Autor: Andreea Unturica
Foto Facebook Mircea Corbu
Foto Facebook Mircea Corbu

Liberalul Mircea Corbu a câştigat alegerile pentru fotoliul de primar al oraşului prahovean Buşteni, aflat ani de zile sub conducere social-democrată şi cunoscut ca fief al senatorului PSD Emanoil Savin, fost primar, trecut pe la mai multe partide.

Potrivit datelor parţiale centralizate până la această oră, Mircea Corbu (54 de ani) a obţinut aproape 1.200 de voturi, fiind urmat la foarte mică distanţă de independentul Alexandru Florescu, acesta obţinând aproape 1.100 de voturi.

Actualul primar al oraşului Buşteni, Irinel Ghiţă, susţinut de PSD şi apropiat al senatorului PSD Emanoil Savin, s-a clasat pe poziţia a treia.

„Uniţi, am câştigat! Da! Votul vostru, al fiecăruia dintre voi, este dovada că ne dorim acelaşi lucru: schimbarea oraşului nostru, evoluţia şi dezvoltarea spre normalitatea care ne-a fost refuzată şi ascunsă atâţia ani.

Da! Votul vostru este o responsabilitate uriaşă pe care mi-o asum din inimă şi din suflet, pentru că ştiu că însumează speranţele şi visurile noastre!

Uniţi, am reuşit! Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut pe acest drum, tuturor celor care mi-au insuflat energia şi puterea de a continua această luptă!”, a scris, duminică noapte, pe Facebook, mult după miezul nopţii, Mircea Corbu, care a candidat la Primăria staţiunii Buşteni din partea PNL.

El şi-a felicitat contracandidaţii, „care şi-au dorit, sincer, o schimbare a valorilor în Buşteni”

”Le apreciez efortul şi lupta, iar ca nou primar al oraşului vreau să le transmit că sunt deschis spre comunicare şi cooperare - totul pentru creşterea normală a Buşteniului! Dumnezeu să ne ocrotească pe toţi, pe acest drum, pe care am pornit împreună! De mâine, ne vedem la Primărie! Mircea Corbu este un Om pentru Oameni!”, şi-a încheiat acesta postarea pe pagina de Facebook.

„Rămân disponibil pentru fiecare dintre voi”

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, independentul Alexandru Florescu (39 de ani), care a obţinut cu aproximativ 130 de voturi mai puţin decât câştigătorul alegerilor locale, a recunoscut că a fost o luptă grea, din care şi-ar fi dorit să iasă învingător, dar că, „din păcate, diferenţa de voturi a fost suficientă” încât să ajungă pe locul 2.

”Vă mulţumesc pentru fiecare vot, pentru fiecare cuvânt de susţinere, pentru fiecare gând. Vă mulţumesc şi mă înclin în faţă voastră. Vreau să vă mulţumesc şi vouă celor care aţi venit din Sighişoara, de la Bucureşti, de la Timişoara ca să mă votaţi. Vă mulţumesc celor care aţi venit din Germania, din Suedia şi Finlanda. Şi tuturor celor care au mers să voteze pentru #unorasindependent. Rămân acelaşi Alexandru Florescu, independent, rămân disponibil pentru fiecare dintre voi, pentru problemele voastre, pentru gândurile voastre! Mă voi implica pentru că îmi doresc un viitor mai bun pentru noi, pentru comunitatea noastră. Vă mulţumesc şi vă apreciez pe fiecare în parte”, a scris Florescu pe Facebook.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările