Ploieşti

articolul anterior articolul urmator

Se deschide a 64-a stagiune a Teatrului Toma Caragiu din Ploieşti. Toamna vine cu premiere

0
8 Sep 2013 10:57:32
Autor: Dana Mihai
Imagine din spectacolul „Amărăştenii“, primul al Secţiei Dramă din această stagiune. FOTO teatruploiesti.ro
Imagine din spectacolul „Amărăştenii“, primul al Secţiei Dramă din această stagiune. FOTO teatruploiesti.ro

Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti deschide a 64-a stagiune din istoria sa. Actorii de la secţiile Dramă, Revistă şi Păpuşi au pregătit o toamnă bogată pentru iubitorii de teatru

Primul spectacol al Secţiei Dramă din această stagiune este programat duminică, 15 septembrie, în sala mare, de la ora 18.30, când se va juca spectacolul „Amărăştenii“ de Zadok Zemach, în regia Sânzianei Stoican.

Secţia Păpuşi va fi săptămâna viitoare la a doua reprezentanţie. Tot duminică, de la ora 11.00, cei mai mici dintre spectatori sunt invitaţi la piesa „D'ale lui Păcală“ care se va juca în sala mare a teatrului.

Cea mai recentă producţie a Secţiei Dramă, spectacolul „Când ploaia se va opri“ de Andrew Bowell, în regia lui Radu Afrim va avea premiera oficială în luna octombrie.

Întâlnirea cu Teatrul de Revistă Majestic va avea loc duminică, 22 septembrie, de la ora 18.30 când este programată comedia muzicală „Nevastă-mea se mărită“, după E.Labiche, regia Marcela Ţimiraş.

Proiecte

Secţia Dramă continuă repetiţiile la spectacolul „Suflete moarte“, adaptare de M.Bulgakov după N.V. Gogol, în regia lui Alexandru Dabija, scenografia Andrada Chiriac, cu Ioan Coman, Ionuţ Vişan, Ilie Gâlea, Karl Baker, Ada Simionică, Clara Flores, Florentina Năstase, Mihaela Popa. Avanpremiera va avea loc la mijlocul lunii octombrie.

La sfârşitul lunii septembrie, Teatrul de Revistă Majestic va începe repetiţiile la comedia muzicală „Firfirica“, după binecunoscutul text al lui Nicolae Stroe, în regia lui Eugene Nacht. Avanpremiera va avea loc la sfârşitul lunii noiembrie.

Teatrul pentru Copii Ciufulici vă pregăteşte în luna octombrie spectacolul în premieră „Dragonul“, inspirat din textul unei poveşti japoneze.

Vă mai recomandăm

Festivalul Caşcavelei, în weekend, pe Valea Doftanei

VIDEO Magazin oficial Petrolul Ploieşti la stadionul „Ilie Oană”

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările