Ploieşti

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Suspiciuni de omor în cazul Constantin Toma, fotomodelul care, oficial, s-a sinucis: „Fratele meu avea sânge pe piept şi o rană la cap“. Poliţia a reluat ancheta

6
5 Nov 2018 12:36:09
Autor: Diana Frîncu
Constantin Toma, Coco pentru familie, a murit în vila din Ploieşti FOTO verdict.ro
Constantin Toma, Coco pentru familie, a murit în vila din Ploieşti FOTO verdict.ro

Constantin Toma Coco, fotomodel de culoare care a lucrat pentru Cătălin Botezatu, a fost găsit mort în noaptea de 29 spre 30 octombrie în vila sa dintr-un cartier de lux de lângă Ploieşti.

Poliţia a anunţat decesul drept o sinucidere prin spânzurare, dar familia bărbatului susţine că sunt prea multe elemente care duc spre o posibilă crimă: urme de sânge pe cadavru, răni suspecte la cap, sânge pe pereţi, uşi rupte şi nicio urmă pe stâlpul din rigips de care, spun prietenii, s-a spânzurat Coco.

Oficial, potrivit Biroului de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Constantin Toma (24 de ani) a fost găsit spânzurat luni, 29 octombrie, la ora 5 dimineaţa de către fata cu care avea o relaţie de ceva timp. Constantin şi iubita sa, Alexandra, se pare că au avut un conflict în noaptea de duminică spre luni, 29 octombrie. Alexandra ar fi plecat de acasă în jurul orei 5.00 dimineaţa, dar ar fi revenit la vila lui Constantin după o jumătate de oră. Atunci l-a găsit spânzurat în holul casei. Fata a sunat un prieten şi împreună au reuşit să taie frânghia de care atârna corpul lui Constantin. Au încercat să-l resusciteze, dar când au văzut că tânărul nu dă niciun semn de viaţă au sunat la 112. Aceasta este varianta oficială.

Cine a făcut curat în casă şi de ce este întebarea pe care o pun surorile lui Coco

Familia lui Coco are o cu totul versiune şi susţine că sinuciderea trebuie exclusă în această cauză. Afirmaţiile se bazează pe o serie de dovezi pe care mama şi surorile bărbatului le-au găsit în vila în care a fost descoperit cadavrul tânărului.

Surorile şi mama lui Coco au venit în România pentru a afla adevărul despre moartea suspectă a tânărului fotomodel FOTO Diana Frîncu

Rachael Toma, mama lui Coco şi surorile sale Elena şi Ana Maria au venit în România joi, 1 noiembrie. Familia fotomodelului locuieşte în Zambia unde administrează o afacere profitabilă. Elena, sora cea mare a lui Coco, a fost cea care a primit vestea morţii fratelui ei. A fost contactată telefonic de iubita bărbatului chiar în data de 29 octombrie. Pentru că mama lui Coco nu avea paşaport, cele trei femei nu au putut ajunge în România mai devreme de ziua de 1 noiembrie.

 

Sânge pe pereţi şi pe pieptul lui Coco

Când au intrat în vilă, femeile au avut un şoc. Au găsit urme suspecte, sânge în jurul întrerupătoarelor şi pete de lichid maroniu pe pereţi, ca şi când cineva ar fi aruncat cu o cană de cafea. Mai mult, uşile de interior erau sparte, de parcă cineva le-ar fi lovit cu piciorul. Totuşi în casă era curat. Nu erau cioburi pe jos, nu erau urme de lemn rupt şi niciun alt obiect deranjat.

Pe tricoul cu care era îmbrăcat Coco în dimineaţa în care a fost găsit mort se află urme vizibile de sânge. De asemenea, tânărul are o leziune, o umflătură la frunte, pe mijloc FOTO Arhiva familiei

Ceea ce le-a ridicat cele mai multe semne de întrebare a fost absenţa oricăror semne pe stâlpul de care se spune că a fost găsit spânzurat Coco.

”Stâlpul este din rigips şi nu are absolut nicio urmă pe el. Nicio zgârietură. Mă întreb dacă acest stâlp din rigips ar fi putut susţine corpul fratelui meu care cântărea 90 de kilograme. Am studiat toate balustradele scării. La fel, nicio urmă”, a declarat pentru ”Adevărul” Elena, sora lui Coco.

Stâlpul din rigips de care se spune că s-a spânzurat Coco nu are nicio urmă care ar fi trebuit să fie lăsată de cablul transformat în ştreang.Coco avea 1.90 înălţime şi cântărea 90 de kilorgrame. Greutatea corpului atârnat în ştreang ar fi trebuit să lase semne pe peretele din rigips, susţint surorile bărbatului FOTO Diana Frîncu

Aceasta a precizat că, atunci când poliţia a ajuns la vilă, cadavrul tânărului nu mai era în ştreang. Fusese coborât de prietena lui, ajutată de un alt bărbat.

Într-o fotografie realizată imediat după ce cadavrul tânărului a fost descoperit, se poate vedea clar că tânărul are urme de sânge pe piept, iar la frunte, deasupra ochilor are o rană, o umflătură suspectă.

Surorile lui Coco au început să facă o anchetă pe cont prorpiu şi aşa au aflat că în seara care a precedat decesul fratelui lor, în vila a avult loc o petrecere cu mai mulţi invitaţi.

Astfel de pete de lichid maroniu sunt pe mai mulţi pereţi din casă. Par semnele unui scandal în timpul căruia cineva a aruncat cu o cană în care se afla cafea FOTO Diana Frîncu

”Nu ştim exact ce s-a întâmplat acolo, dar noi nu am găsit nimic deranjat în casă. Era făcut curat. Doar acele pete pe pereţi. Nu ştim cine a făcut curăţenie şi de ce. Ne întrebăm de ce Poliţia nu a închis casa, după ce l-au găsit pe fratele meu mort şi a lăsat pe oricine să intre acolo. Balustrada nu are semne. Acolo e lemn. Rigipsul, deloc. Eu nu am de unde să ştiu... I-o fi dat cu ceva în cap, l-or fi drogat. I-or fi dat otravă, l-au ştrangulat. E foarte uşor să faci chestia asta. Poliţia trebuia să fi sigilat casa”, a declarat sora lui Coco.

Femeia a explicat că fratele ei urma să primească de la familie o importantă sumă de bani, câteva zeci de mii de dolari, pentru a-şi cumpăra o maşină din Germania, iar prietenii lui erau la curent cu acest aspect.

”Nu mi-a plăcut de anturajul lui”

”Nu mi-a plăcut de anturajul lui. A venit în Zambia şi era tot timpul sunat de aceşti prieteni care îl chemau mereu în România. Eu i-am spus să se mute în Turcia şi să stea în casa mea de acolo. Acum aceeiaşi prieteni spun că fratele meu era în depresie, că era abandonat de familie, ceea ce nu este adevărat. Noi vorbeam în fiecare zi cu el, casa unde locuia el era pe numele meu. Am vorbit cu el la telefon chiar cu o zi înainte să se întâmple şi nu era supărat, era chiar vesel. Au spus că rămăsese fără bani şi că începuse să vândă lucruri din casă. Nu este adevărat. Am găsit totul la locul lui. Nu lipseşte nimic. Avem tablouri din cupru care valorează unul singur câteva mii de euro şi sunt la locul lor. La fel televizoarele şi mobila”, spune Elena.

Femeia precizează însă că singurul lucru care lipseşte din casă sunt actele de prorpietate ale imobilului, portofelul lui Coco şi actele lui de identitate, buletinul şi certificatul de naştere.

”Portofelul lui nu mai există şi nici actele casei. Case este pe numele meu şi ştiu unde erau aceste acte. Nu ştiu cine le-a luat şi de ce”, spune sora tânărului.

Un alt aspect care le-a atras atenţia surorilor lui Coco este prezenţa suspectă a unui cuplu la morga din Ploieşti.

Urme care pare de sânge au fost găsite de mama şi de surorile lui Coco pe pereţii din casă FOTO Diana F.

”Mi-au spus cei de la morgă că au venit doi tineri, un bărbat şi o femeie, care au cerut să vadă corpul fratelui meu. Noi eram în Zambia şi deja prietenii lui se grăbeau să îl îngroape. Cum să-l îngropaţi? Cu ce drept? Am văzut chiar şi pe facebook că scria că au luat şi raportul pe care scria că s-a spânzurat. Cu ce drept au luat ei raportul? În ce calitate? O fată din gaşca lui scria pe Facebook că a văzut raportul pe care scria că s-a sinucis. Cum a luat ea raportul? Cum a văzut ea documentul? Cine a fost la morgă? Cu ce calitate?”, spune Elena Toma.

Mama şi surorile tânărului fotomodel sunt decise să afle adevărul, motiv pentru care, luni, 5 noiembrie, familia lui Constantin Toma a mers la Poliţie pentru a vedea în ce stadiu se află dosarul de moarte suspectă deschis de anchetatori.

În cursul zilei de luni, 5 noiembrie, oficialii Poliţiei Prahova au anunţat că au reluat cercetările la faţa locului, la solicitarea Poliţiei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Gicu Gicu
5.11.2018, 13:16:06

ceva e putred in danemarca.

0 (2 voturi)
gigione deladolj
5.11.2018, 13:27:29

homosexualii e foarte geloşi.

0 (4 voturi)
Ion Popescu
5.11.2018, 18:32:11

DOAR ISUS SALVEAZA!!! [ Ioan 3:16 ] "16. Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica." FITI SALVAT ASTAZI. JUDECATA DOMNULUI SE APROPIE. In zadar oamenii spera ca pot face rau fara sa-i vada nimeni. Domnul i-a vazut. Gata.Atat de scurta e viata unui om. O , cat de lunga e eternitatea. Nu v-o petreceti in iad. V-a intrebat cineva daca vreti sa va nasteti?Binenteles ca nu.La fel nu va va intreba nimeni daca vreti sa muriti. Prieteni,nimeni nu stie cat mai are de trait. In aceasta seara poti citi acest articol,te bagi in pat, adormi,si te trezesti in iad arzand de viu. FITI SALVAT ASTAZI. JUDECATA DOMNULUI SE APROPIE. [ 1 Corinteni 15:1-4 ] 1. Va fac cunoscut, fratilor, Evanghelia pe care v-am propovaduit-o, pe care ati primit-o, in care ati ramas 2. si prin care sunteti mantuiti, daca o tineti asa dupa cum v-am propovaduit-o; altfel, degeaba ati crezut. 3. V-am invatat inainte de toate, asa cum am primit si eu: ca Hristos a murit pentru pacatele noastre, dupa Scripturi; 4. ca a fost ingropat, si a inviat a treia zi, dupa Scripturi; CINE NU VA FI MANTUIT VA ARDE DE VIU IN IAD LA NESFARSIT!!! Draga prietene daca citesti si vrei sa fii salvat,sa ajungi in rai,am o veste buna pentru tine. Isus a murit, a fost ingropat si a inviat dupa 3 zile pentru a-ti ierta pacatele. Crede acest lucru si vei ajunge in rai. Este atat de usor.Doar crede!!!!! Nu trebuie sa renunti la pacatele tale sau sa te reabilitezi,oricum nici nu vrei si nici nu vei putea. Trebuie doar sa crezi ca Isus ti-a platit pacatele murind,fiind ingropat si inviind dupa 3 zile. Crede si vei avea certitudinea ca vei ajunge in rai. Astfel Dumnezeu a hotarat ca noi sa fim salvati. [ Ioan 3:16 ] "16. Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica." [ Fapte 16:30-31 ] "30. i-a scos afara si le-a zis: "Domnilor, ce trebuie sa fac ca sa fiu mantuit?" 31. Pavel si Sila i-au raspuns: "Crede in Domnul Isus, si vei fi mantuit tu si casa ta." " cum-ajung-in-rai.info

mihaela mihaela
5.11.2018, 18:35:24

Era homo baiatul? Parca scrie ca avea prietena.

SpAwN 《♤♡♢♧》
5.11.2018, 13:20:35

Era bine ca atunci când ați venit din Zambia să fi adus şi câțiva polițiști de acolo ca să-i învețe pe imbecilii ăștia de la noi cum se face o anchetă... Dacă ați început o anchetă pe cont propriu vedeți cine sunt cei care au fost la petrecere în seara respectivă. Dacă printre ei au fost copii de politicieni,polițiștii,juriști sau oameni de afaceri atunci fără îndoială este vorba de o crimă care a încercat să fie mușamalizată Welcome to Sudan!

+2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările