Ploieşti

articolul anterior articolul urmator

Un prahovean, pârât de vecini că aduce români din Italia fără să respecte măsurile de siguranţă. Şoferul, dat în consemn la frontieră

3
29 Feb 2020 15:44:01
Autor: Diana Frîncu
Românii verificaţi la frontieră
Românii verificaţi la frontieră

Localnicii din comuna prahoveană Bătrâni au reclamat un şofer care făcea curse ”la negru” între România şi Italia. Oamenii sunt speriaţi că şoferul va aduce coronavirusul în comuna lor. Şoferul a fost dat în consemn la frontier.

Direcţia de Sănătate Publică a anunţat, sâmbătă, că bărbatul din comuan Bătrâni este aşteptat să revină în ţară din Italia, atât de DSP Arad cât şi de autorităţile din Bihor, unde se află punctele de froniteră pe und ear putea să intre în România.

Potrivit unor surse, şoferul prahovean face curse între România şi Italia de unde aduce fără să anunţe autorităţile pachete, dar şi pasageri.

”Respectivul nu are chestionar completat drept pentru care pe lângă consemnul dat la frontieră de către poliţie am anunţat şi noi DSP Arad şi DSP Bihor. Este aşteptat să sosească mâine în ţara”, a decarat Dan Ioniţă, directorul DSP Prahova.

Autprităţie au instituit măsuri de securitate la frontieră. Oricine se întoarce din Italia, din zonele unde a fost confirmat prezenţa coronavirusului, sun obligate să dea o declaraţie pe proprie răspundere. Oamenii sunt întrebaţi de unde vin şi dacă spun că se întorc din Italia, sunt verificaţi de un medic şi trebuie să completeze un chestionar.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Smeritu Pahomie
29.02.2020, 16:47:43

Coronavirusul scoate la iveala multime de traficanti de carne vie si altele....

+1 (1 vot)
Iulian Lupsa
29.02.2020, 17:50:23

Cata inteligenta pe militieni!!! Acum ca stie ca e asteptat de la Mako o face in dreapta si intra pe la Turnu prin Timis!!!

+1 (1 vot)
corect roman
29.02.2020, 17:59:25

Mama ce armonie intre vecini.Mai baiete vecinii tai sunt demni de regimul lui ADOLF,param tot,nu misca nimic fara sa stie Gestapo-ul.Vai mama noastra ce am ajuns,auzi fa sa se parasca vecinii la stapanire.

-2 (2 voturi)
Modifică Setările