Ploieşti

articolul anterior articolul urmator

Reacţia stupefiantă a medicului care a avut în grijă pacienta moartă după un avort: a vrut să dea familiei banii înapoi VIDEO

29
23 Sep 2020 16:47:47
Autor: Diana Frîncu
Echipajul de la Ambulanţă  nu a putut să resusciteze pacienta găsită în cabinet în stop cardio-respirator Foto Shutterstock
Echipajul de la Ambulanţă  nu a putut să resusciteze pacienta găsită în cabinet în stop cardio-respirator Foto Shutterstock

Femeia de 45 de ani care a murit într-un cabinet medical privat din Ploieşti, unde a mers să facă un avort, a fost lăsată singură, deşi anunţase că se simte rău. În loc să-şi supravegheze pacienta, medicul a plecat să conducă asistenta până la staţia de microbuz.

Între timp femeia a intrat în stop cardio-respirator şi a murit la scurt timp.

Tragedia s-a petrecut luni seară, în jurul orei 20.00, într-un cabinet medical privat amenajat la parterul unui bloc de locuinţe din Cartierul Vest din Ploieşti.

M.C, în vârstă de 45 de ani, a solicitat medicului o întrerupere de sarcină. Femeia nu avea o sarcină avansată (12 săptămâni, potrivit unor surse) şi nu era cunoscută cu afecţiuni medicale.

Ceva s-a întâmplat în timpul operaţiei, pentru că imediat după intervenţie femeia a acuzat o stare de rău. A fost lăsată să-şi revină pe un pat din clinica privată, doar că medicul a plecat din cabinet să conducă asistenta până la staţia de autobuz. În cabinet se pare că mai rămăsese doar femeia de serviciu din rândul angajaţilor cabinetului.

Cât timp medicul a fost ieşit din cabinet, pacienta ar fi intrat în stop cardio-respirator. I-a fost acordat primul ajutor tot de către medic, care, depăşit de situaţie, a solicitat ulterior ajutorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, iar M.C. a murit sub ochii rudelor venite la cabinet să vadă ce se întâmplă.

Reacţia medicului în faţa soţului şi a fiicei pacientei moarte este de nedescris. Acesta a scos un teanc de bani din buzunar şi a vrut să le dea oamenilor banii plătiţi de femeie pentru intervenţia chirurgicală sfârşită în mod tragic. A scuipat în palmă şi s-a apucat să numere cinci bancnote de o sută de lei.

”Ce să fac cu banii, bre? Mie dă-mi-o sănătoasă”, i-a strigat medicului, soţul femeii moarte.

Toată această scenă incredibilă s-a petrecut de faţă cu echipajul de la Serviciul de Ambulanţă Prahova, dar se pare că şi în prezenţa unui poliţist. În filmare se aude cum bărbatul îi cere unui ”domn poliţist” să fie lăsat în pace.

Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Ploieşti. Conform documentelor medicale, cauza decesului a fost o hemoragie externă.

Medicul Virgil Mircea B., care a lucrat în trecut la Spitalul Orăşenesc Vălenii de Munte, a mai avut probleme penale şi în trecut. A fost condamnat în 2015 la închisoare cu suspendare pentru că a luat mită de la pacienţi.

Pe aceeaşi temă:

Copil decedat la două zile după naştere. Un medic de la spitalul din Alba Iulia ar fi refuzat să o opereze pe mama acestuia în lipsa testului COVID

Tatăl unui bebeluş mort înainte de naştere acuză de nepăsare un medic şi două asistente de la Maternitatea Buzău

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

29 Comentarii

ionescu ion
23.09.2020, 16:58:08

Probabil la fel a scuipat in palme si cand s-a apucat de operatie.

+7 (7 voturi)
Popa Pius
23.09.2020, 17:02:54

Hemoragie interna. Asta se intimpla ncins sint tolerati felcerii in sistem...

+2 (6 voturi)
Lamuritorul
23.09.2020, 17:02:19

Una dintre zeciile de mii de lepre in halat alb.

-1 (25 voturi)
Popa Pius
23.09.2020, 17:04:14

In loc sa aiba grija de pacienta el si-a condus metresa pina la statia de microbuz...

+12 (14 voturi)
VMJ aVra
23.09.2020, 17:45:23

Hahahaha Justitie Divina.

-5 (13 voturi)

Vezi toate comentariile (29)

Modifică Setările