Ploieşti

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Petre Daea, „sufocat“ de ploieştence. Ministrul s-a prins într-o horă cu femeile, dar „a jucat“ stângaci

2
11 Nov 2017 15:39:43
Autor: Diana Frîncu
Ministrul Petre Daea n-a scăpat de la Ploieşti fără o şedinţă foto solicitată de admiratoare FOTO D. Frîncu
Ministrul Petre Daea n-a scăpat de la Ploieşti fără o şedinţă foto solicitată de admiratoare FOTO D. Frîncu

Prezent la Ploieşti, oraş în care a ajuns sâmbătă, 11 noiembrie, caravana iniţiată de Ministerul Agriculturii, „Alege oaia”, Petre Daea a fost asaltat de femei, în special doamne trecute de prima tinereţe, care au ţinut morţiş să facă o fotografie cu ministrul.

Ministrul Petre Daea nu a avut nicio clipă de răgaz la Ploieşti. După ce a asistat la spectacolul oferit de ansamblurile folclorice din Prahova, ministrul Agriculturii a dorit să se retragă “ca un simplu cetăţean”, după cum a spus, şi să meargă să viziteze standurile crescătorilor de animale.

Un grup de doamne trecute de prima tinereţe a sărit în faţa ministrului şi nu l-a lăsat să plece până nu au făcut mai multe fotografii. Nici măcar SPP-iştii şi nici organizatorii nu au putut să întreurpă momentul fotografiilor.

Imediat după şedinţa foto, care s-a realizat în faţa scenei improvizate pe scările Muzeului de Ştiinţe ale Naturii din Ploieşti, Petre Daea a fost invitat să se prindă în horă pe acordurile celebrei melodii “Constantine, Constantine”.

N-a avut cum să refuze, pentru că în doar câteva secunde zeci de persoane s-au prins de mâini, s-au grupat într-un cerc şi au început să se învârtă lent. Surprins de iniţiatăviă, uşor stângaci şi greşind paşii, Daea a “jucat” minute bune pe acordurile muzicii populare.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Radu Mircea
11.11.2017, 17:24:10

# ''' Trecute de prima tinerete ''' ??? Cred ca la Ploiesti timpul trece altfel , desi la joc au plantat linga mosneag doua SPP-iste in stare sa-l tina doi ani la verticala , in poza , trecutele de prima tinerete sunt niste babaciuni care fac cinste Muzeului de Stiintele Naturii , sectia Dinozauri .

🖕
11.11.2017, 19:42:27

D'aia a dansat ca Oaia!

+1 (1 vot)
Modifică Setările