Ploieşti

articolul anterior articolul urmator

Viorica Dăncilă vine luni la Ploieşti într-o vizită de lucru la o fabrică de ţigarete

2
11 Jun 2018 09:30:07
Autor: Diana Frîncu
Viorica Dăncilă, premierul României
Viorica Dăncilă, premierul României

Premierul României, Viorica Dăncilă vine luni la Ploieşti într-o vizită de lucru la una dintre cele mai mari fabrici de ţigarete din S-E Europei. La eveniment sunt aşteptaţi să participe şi alţi membri ai Guvernului, dar şi oficiali ai societăţii British American Tobacco

Viorica Dăncilă va participa alături de viceprim-ministrul Viorel Ştefan, ministrul Finanţelor Publice Eugen Teodorovici, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat la deschiderea unei noi linii de producţie în fabrica  British American Tobacco de la Ploieşti.

La eveniment vor participa şi Ram Addanki, director Geberal Aria Europeană Centrală şi de Sud şi Michael Adamson, director de Operaţiuni pentru Europa Centrală şi de Sud.

British American Tobacco, cea mai mare companie de tutun din România, anunţă că va investi 800 milioane de euro în următorii cinci ani în fabrica de la Ploieşti. Investiţia care va genera într-o primă etapă 200 de noi locuri de muncă în România, ca permite extinderea produsului inovator de încălzire a tutunului Glo în Europa începând cu a doua jumătate a anului 2018.

O nouă hală de producţie va fi construită de la zero pentru fabticarea Neostik-urilor, consumabile din tutun care funcţioneaza cu dispozitivul Glo. În total, spaţiul nou creat de producţie va avea o suprafaţă totală de peste 7000 de metri pătraţi. Fabrica din România va fi unicul furnizor de Neostik-uri pentru Europa.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

🖕
11.06.2018, 09:48:38

Da' ce-i, fă, te-a trimis Dragnea după țigări?

+2 (2 voturi)
Sima Cornelia
24.06.2018, 12:24:33

s-a luat PAVIANUL de fumat

Modifică Setările