Râmnicu Vâlcea

articolul anterior articolul urmator

Ce a păţit directorul de spital din Vâlcea care şi-a înjurat o angajată ca la uşa cortului VIDEO

3
5 May 2021 13:09:06
Autor: Daciana Mitrache
Anchetă la Spitalul Drăgoeşti - Vâlcea - în imagine preşedintele comisiei de anchetă Adrian Mihăilă - stânga şi directorul spitalului Edward Stanca - dreapta Foto colaj
Anchetă la Spitalul Drăgoeşti - Vâlcea - în imagine preşedintele comisiei de anchetă Adrian Mihăilă - stânga şi directorul spitalului Edward Stanca - dreapta Foto colaj

Consiliul Judeţean Vâlcea a demarat o anchetă la Spitalul Drăgoeşti, din judeţul Vâlcea, unde a izbucnit un scandal după apariţia înregistrării unei discuţii injurioase între directorul instituţiei aflate în subordinea CJ şi o angajată.

La solicitarea reporterului „Adevărul” a unui punct de vedere din partea administraţiei judeţene privind comportamentul managerului Spitalului Drăgoeşti - Vâlcea, dr. Edward Stanca faţă de angajaţi şi dacă şi ce măsuri vor fi luate în acest caz, am aflat că la nivelul Consiliului Judeţean Vâlcea s-a constituit o comisie de anchetă, condusă de administratorul public al judeţului, Adrian Mihăilă, care va verifica aspectele sesizate de media. 
 
Între timp, directorul Spitalului Drăgoeşti, dr. Edward Stanca, a fost suspendat din funcţie pe perioada anchetei.
 
De asemenea, autorităţile sfătuiesc persoanele lezate în acest incident să depună plângeri la Poliţie. 
 
Reamintim că presa locală a publicat o înregistrare a unei discuţii între conducerea Spitalului Drăgoeşti şi un angajat, în care se folosesc cuvinte înjositoare şi ameninţări: „Marş acasă, scroafa dracului ce eşti! Vrei să-ţi dau două după cap? Dacă îţi dau una în ochelari, îţi zboară faţa! Handicapato! Bagă-ţi minţile în cap, că te joc în picioare!... Marş, jigodia dracu! Dau în tine... Şi pe Mustaţă ţi-l… Vă toc pe amândoi şi pe fie-ta o dau la albanezi, să ţi-o f…tă!”, sună reacţia managerului.
    

Declaraţia preşedintelui comisiei de anchetă în cazul scandalului de la Spitalul Drăgoeşti - Vâlcea: 

Urmare a acestui comportament, preşedintele comisiei de anchetă din cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea, Adrian Mihăilă, a concluzionat: „Cine greşeşte plăteşte”. 
 
„Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unor materiale care fac referire la un aşa-zis dialog între managerul spitalului din Drăgoeşti şi o angajată, în calitate de coordonator direct al activităţii spitalelor subordonate CJ Vâlcea, fac următoarele precizări. La nivelul Consiliului Judeţean există o comisie constituită printr-o dispoziţie a preşedintelui, care are ca şi obiectiv verificarea întregului lanţ de spitale aflate în subordinea CJ Vâlcea, printre care şi Spitalul de Psihiatrie Drăgoeşti. Întreaga activitate va fi verificată, inclusiv aspectele sesizate. De asemenea, într-o astfel de situaţie, competenţa revine organelor de poliţie, unde persoanele lezate pot să depună plângere. Avem, la acest moment, o anchetă în curs, care va stabili eventuale nereguli administrative sau/şi manageriale. Urmare a evenimentelor recente relatate în presă, precum şi a solicitării domnului Edward Stanca, cererea de suspendare a acestuia din funcţia de director, pe perioada anchetei, a fost acceptată. Până la finalizarea anchetei pe care CJ Vâlcea o desfăşoară la Spitalul de Psihiatrie din Drăgoeşti, pentru asigurarea conducerii operative a spitalului, urmează a fi luate măsurile legale care se impun”, a declarat Adrian Mihăilă.
 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

 
Dialog halucinant între directorul unui spital şi o angajată: „Marş, jigodia dracu'! Te joc în picioare şi pe fie-ta o dau la albanezi!“ VIDEO
 
Tragedie fără margini: fiica cea mare şi-a pus ştreangul de gât după un striptease pentru prieteni, iar fiul cel mic a murit în Săptămâna Patimilor FOTO

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

123 ABC
5.05.2021, 14:14:54

I se gaseste un loc caldut undeva, ca , vorba aceea, are discursul de om politic in sange... Leader adevarat!

muresan anna
5.05.2021, 14:28:13

Doar ei politrucii l-au instalat in functie. Este de-al lor! Si la stat sunt locuri caldute si bine platite pentru ei, oricati ar fi.

Banan Crudu
5.05.2021, 16:21:28

Un adevarat intelectual, doftoru ăsta, n-am ce zice. Mare om, mare caracter, se vese si dupa privire. Pun pariu ca din comisia aia care va "verifica" daca inregistrarea e facuta cu aparatura omologată, o sa iasa un kkt. Pe măsura domnului director de spital.

-4 (4 voturi)
Modifică Setările