Râmnicu Vâlcea

articolul anterior articolul urmator

Inna, invitat special la Festivalul „Deep Forest Fest”. Trei zile şi trei nopţi de distracţie FOTO VIDEO

0
30 Jul 2021 18:30:31
Autor: Daciana Mitrache
INNA - invitat special la Festivalul de muzică electronică DEEP Forest Fest 2021 de la Râmnicu Vâlcea Foto Kandy Reisenauer
INNA - invitat special la Festivalul de muzică electronică DEEP Forest Fest 2021 de la Râmnicu Vâlcea Foto Kandy Reisenauer

Vâlcea găzduieşte în aceste zile pe lângă manifestările dedicate Zilelor Imnului şi un festival de muzică electronică aflat la a doua ediţie: „Deep Forest Fest”.

Evenimentul a luat naştere în urmă cu doi ani, la iniţiativa unui antreprenor local, DJ şi creator de evenimente de peste două decenii de când se ocupă de zona private, dar şi corporate, Cristian Toma şi a unui olandez stabilit în România în urmă cu câţiva ani, Mich – Michel Ruijs, bucurându-se de sprijinul autorităţilor locale şi al prietenilor.  

Numele festivalului, „Deep Forest Fest”, are legătură cu locul în care se desfăşoară: pe un platou de 15.000 de mp, înconjurat de păduri, pe înălţimile care înconjoară municipiul Râmnicu Vâlcea: în cartierul Goranu, la Feţeni. 
 
GALERIE FOTO FESTIVALUL DE MUZICĂ ELECTRONICĂ DEEP FOREST FEST DE LA RÂMNICU VÂLCEA
 
Aici, vor fi prezente timp de trei zile, nume sonore ale muzicii electronice din ţară şi străinătate. 
 
„Vorbim într-adevăr de muzică electronică, dar este una mai comercială, mai comestibilă şi melodioasă, dacă mă pot exprima aşa”, a catalogat unul dintre organizatori, Cristian Toma, genul muzical din cadrul „Deep Forest Fest”.
 
 
Două show-uri live
 
„Ne-a fost greu să-i aducem la Vâlcea pe cei de la Gorgon City: doi englezi cu milioane de vizualizări, cu melodii super cunoscute, deşi poate lumea nu este familiarizată cu numele lor, dar sigur fiecare va regăsi în repertoriul lor melodii pe care le-a fredonat de-a lungul timpului”, mai susţin organizatorii.
 
Însă invitatul special al ediţiei din acest an este nimeni alta decât Inna. „Poate mulţi se întreabă ce caută Inna la un eveniment dance, electronic. Uită însă că vorbim despre un „special guest”. Iar invitat special poate fi oricine, de oriunde, plus că ea va oferi un show incendiar. La toate festivalurile se impune un show live, pe care nu l-am avut în ediţia precedentă, dar anul acesta avem două: Inna şi Gorgon City”, subliniază organizatorii.
 
Inna va fi prezentă la „Deep Forest Fest” chiar vineri seara, 30 iulie. Iar distracţia va ţine toată noaptea, până la 08:00 dimineaţa, graţie autorităţilor, care au oferit pentru acest festival un fel de „dispensă”, special pentru acest eveniment. „Avem un festival care va ţine trei zile şi trei nopţi”, a subliniat Cristian Toma. 
 
Zona unde se desfăşoară evenimentul, pusă la dispoziţie de autorităţile locale, este dotată cu tot ce este necesar unei astfel de manifestări: logistică, securitate, s-au suplimentat chiar şi cursele firmei de transport local în comun ETA către zona de divertisment, la care se ajunge de pe şoseaua de centură a oraşului. 
 
Iată cum arată line-up „Deep Forest Fest” din acest an: INNA (Special Guest ), Gorgon City,  Mat.Joe, Ralvero + Mc Yanto, Tube & Berger, Adrian Eftimie, Adrien, Afgo, Albwho, Albin Kaczka, Alexander Fabyann, Andre Rizo, Andrew Dum, Brad Brunner, Chris-Tee, Cătălin Sima, Christian Lepah, Dirty Nano, Dobrikan, Emotional Tourist, Manuel Riva, Moonsound, Narciss, Optick, Pascal Junior, Raresh Rush, Rosario Internullo, Sasha Lopez, Sllash & Doppe, The Gang, Two Fellas. Amănunte găsiţi în în galeria foto. 
 
 
Test rapid antigen, la intrarea în festival
Ca la toate evenimentele de acest gen, accesul este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR - nu mai vechi de 72 de ore - sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid - nu mai vechi de 24 de ore. Există însă o unitate mobilă a Spitalului Judeţean Vâlcea la intrarea în festival care efectuează, contracost, pe loc, teste rapide. Rezultatul se obţine în 10 minute. 
 
De asemenea, organizatorii au gândit să ofere posibilitatea cât mai multor persoane să participe, oferind abonamente şi bilete pentru toate buzunarele. Spre exemplu, un pachet General Acces oferă acces pentru toate cele trei zile de festival, pentru suma de 128 de lei, mai există un pachet VIP Acces de 310 de lei sau, pentru cei care nu pot fi prezenţi în toate zilele, posibilitatea să îşi cumpere în funcţie de câte zile vor un bilet la preţul de 74 lei/zi. Acestea pot fi achiziţionate online de pe ia.bilete.ro.
 
Distracţia a început, cum spuneam de vineri, 30 iulie, de la ora 14:00 şi va continua şi sâmbătă şi duminică, 31 iulie şi respectiv 1 august, începând cu ora 16:00. 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările