Râmnicu Vâlcea

articolul anterior articolul urmator

Olimpicii vâlceni, premiaţi şi în acest an. Primăria a alocat 50 000 de lei pentru elevii cu rezultate excepţionale

0
30 Nov 2014 09:24:35
Autor: Irina Rîpan
Printre elevii care au obţinut premii importante la competitii internationale se numără şi în acest an Laurentiu Ploscaru. Foto arhiva Adevarul
Printre elevii care au obţinut premii importante la competitii internationale se numără şi în acest an Laurentiu Ploscaru. Foto arhiva Adevarul

Elevii din Râmnicu Vâlcea care au făcut cunoscut numele oraşului la olimpiadele naţionale şi internaţionale, dar şi profesorii care i-au pregătit vor fi premiaţi de Municipalitate.


Festivitatea de premiere va avea loc în luna decembrie, în acest sens Consiliul Local Râmnicu Vâlcea alocând suma 50 000 de lei. Banii vor ajunge atât la elevii care au câştigat medalii şi premii la concursuri naţionale şi internaţionale, cât şi la profesorii care i-au pregătit. 

„Până acum am centralizat 90 % din diplomele şi premiile obţinute de elevi la competiţiile din acest an. Se vor premia doar elevii care s-au clasat pe podium, respectiv pe locurile unu, doi sau trei, la concursuri şi olimpiade care poartă sigla Ministerului Educaţiei. În momentul în care vom avea situaţia exactă a elevilor premiaţi, vom face împărţirea banilor. Vor fi răsplătiţi atât elevii, cât şi profesorii”, declară inspectorul şcolar general Ion Gherghinaru.  

În decembrie 2013, aproximativ 100 de elevi şi profesori au fost premiaţi de Primăria Râmnicu Vâlcea pentru rezultatele deosebite obţinute la olimpiade.  Elevii care au obţinut premiul I la olimpiade au primit fiecare câte 550 de lei. De asemenea, pentru premiul II s-a oferit suma de 450 de lei, iar elevii de locul III  au primit câte 350 de lei. 


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările