Râmnicu Vâlcea

articolul anterior articolul urmator

Orfanii din centrele de plasament, lideri europeni în protejarea mediului

0
22 Apr 2012 09:08:59
Autor: adevarul
30 de copii din centrele de plasament învaţă să devină lideri în protejarea mediului
30 de copii din centrele de plasament învaţă să devină lideri în protejarea mediului

30 de tineri din centrele de plasament, elevi la mai multe şcoli şi licee din Râmnic şi Călimăneşti, pleacă azi într-o tabără unde învaţă să protejeze mediul din zona canionul „Şapte Scări", de la Braşov.

30 de tineri din centrele de plasament , membrii ai Asociaţiei Orfenilor din Casele de Copii, pleacă azi, 22 aprilie, la Braşov, pentru a deveni „ECOlideri Europeni", proiect al Asociaţiei „Şapte Scări" ce îşi propune să protejeze mediul în zona Canionului „Şapte scări", din Braşov. Copiii sunt formaţi să se implice ca lideri în problemele de ecologie şi mediu. „«ECOLideri Europeni» este un proiect care îi informează pe tineri cum să se folosească de domeniile lor de interes pentru protejarea mediului. Proiectul oferă tinerilor şi posibilitatea de recreere şi le facilitează integrarea lor într-o reţea astfel încât, la locurile de unde provin să poată aplica principiile ecologiei şi protejării mediului", a spus Mihai Ghebrea, preşedintele Asociaţiei care îi va însoţi pe tineri.
Elevii provin de la Grupurile Şcolare Forestier, Ferdiand, Henri Coandă şi Economic-Călimăneşti. La finalizarea taberei ei primesc diplome „ECOL", iar cei care vor dezvolta, în următorul an, un proiect de mediu, în zona de unde provin, vor deveni membrii de onoare ai Asociaţiei „Şapte Scări".

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările