Râmnicu Vâlcea

articolul anterior articolul urmator

UPDATE Poliţia Vâlcea suspendă audienţele cu cetăţenii şi îi îndeamnă să comunice prin poşta clasică sau electronică

0
11 Mar 2020 12:55:43
Autor: Daciana Mitrache
Sediul IPJ_Vâlcea - Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea Foto Adevărul
Sediul IPJ_Vâlcea - Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea Foto Adevărul

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea a decis miercuri, 11 martie, să suspende activitatea de audienţă până la sfârşitul lunii.

UPDATE, După decizia luată de IPJ Vâlcea, şi Instituţia Prefectului a hotărât să suspende audienţele. 

Instituţia Prefectului – Judeţul Vâlcea informează că va suspenda, începând din această săptămână, programul de audienţe de la sediul instituţiei, până la o dată care va fi comunicată ulterior.

În această situaţie sunt atât audienţele acordate de prefectul şi subprefectul judeţului în fiecare zi de miercuri, cât şi audienţele acordate de către cei patru secretari de stat din Vâlcea în Guvernul României în fiecare zi de vineri.

Cetăţenii judeţului se pot adresa în continuare reprezentanţilor Prefecturii Vâlcea, pentru rezolvarea unor probleme urgente, din motive de siguranţă medicală, recomandarea noastră fiind însă să utilizeze căile de comunicare alternativă, respectiv prin fax, poştă sau e-mail, pentru trimiterea de cereri,reclamaţii şi sesizări.  

Datele de contact ale Instituţiei Prefectului – Judeţul Vâlcea sunt următoarele: Str. Tudor Vladimirescu nr. 1, 240168, Râmnicu Vâlcea; Tel: 0250/731168, Fax: 0250/735729; E-mail: prefect@prefecturavalcea.ro.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Decizia luată de conducerea Poliţiei Vâlcea reprezintă o măsură de limitare a răspândirii infecţiei cu noul coronavirus.

Este prima instituţie din Vâlcea care ia o astfel de decizie, în contextul în care 10 persoane sunt deja în carantină, patru sunt internate la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Vâlcea, iar alte 243 de persoane sunt în izolare la domiciliu. Testele efectuate pacienţilor internaţi au ieşit negative, potrivit autorităţilor vâlcene.

„În contextul riscului de răspândire a infecţiei cu Coronavirus COVID-19, vă informăm că în perioada 11 martie - 31 martie 2020, activităţile de audienţă la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea se suspendă, urmând ca după această dată să se ia noi decizii, în funcţie de evoluţia situaţiei.

Din aceleaşi motive de siguranţă medicală, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea recomandă cetăţenilor utilizarea, cu predilecţie, a căilor de comunicare alternativă pentru depunerea cererilor, reclamaţiilor şi sesizărilor, respectiv prin fax, poştă sau email. (fax: 0250/738363, email: cabinet@vl.politiaromana.ro) sau către subunităţile teritoriale(prin poştă, fax). Pentru orice situaţie care reprezintă o urgenţă se va apela 112”, se arată într-un comunicat transmis presei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările