Râmnicu Vâlcea

articolul anterior articolul urmator

CET Govora opreşte căldură joi

0
25 Nov 2014 21:13:31
Autor: Irina Rîpan
CET opreşte căldura în intervalul orar 0.00-21.00. Foto arhiva Adevarul
CET opreşte căldura în intervalul orar 0.00-21.00. Foto arhiva Adevarul

CET Govora opreşte cădura joi, 27 noiembrie, în intervalul orar 0.00-21.00. Furnizorul de energie termică din Râmnicu Vâlcea va pune în funcţiune o instaţalie nouă, conformă cu normele europene de mediu.


Conducerea CET Govora anunţă oprirea furnizării agentului termic la toţi consumatorii racordaţi la sistemul de termoficare urbană din Râmnicu Vâlcea, pentru punerea in functiune a noului traseu “tur termoficare urbana Dn 800mm, lungime 1000 m” reabilitat si modernizat.

 Lucrarea face parte din proiectul de retehnologizare al CET Govora, proiect ce presupune, printre altele, înlocuirea instalaţiilor existente cu unele care să respecte standardele europene de mediu. 

Finantarea investitiei “Inlocuire conducta tur termoficare intre stâlpul 181 si PV1 in sistem clasic, cu conducte amplasate subteran, termoizolate in sistem clasic” s-a realizat in parteneriat, Guvernul României prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice 60% si Consiliul Judetean Vâlcea 40%. Valoarea totală a proiectului depăşeşte 50 de milioane de euro. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările