Râmnicu Vâlcea

articolul anterior articolul urmator

Râmnicu Vâlcea: Recomandări de weekend pentru locuitorii oraşului

0
12 Mar 2010 12:00:31
Autor: adevarul
Filmul Dr. Parnassus rulează la cinematograful Ostroveni
Filmul Dr. Parnassus rulează la cinematograful Ostroveni

Râmnicenii se pot relaxa la sfârşitul acestei săptămâni mergând la teatru, la film, la cinematograf sau la câteva expoziţii inedite.

„Dr. Parnassus" la Cinema Ostroveni


În această seară la Cinematograful Ostroveni rulează filmul „Dr. Parnassus". În zilele noastre, doctorul Parnassus, un bărbat care pe vremuri a câştigat un pariu cu însuşi Diavolul, are darul de a controla imaginaţia altora. După ce s-a jucat o dată cu soarta, doctorul are curajul de a-şi încerca încă o dată norocul şi tot cu forţele întunecate. Într-o înţelegere cu misteriosul domn Nick, Parnassus obţine nemurirea, dar preţul e mare: primul său născut va fi luat de Nick în ziua aniversării a 16 ani.

„Culoare şi candoare" la Galeria de Artă Constantin Iliescu


Zeci de tablouri care reprezintă primănara, icoane, felicitări şi lucrări din ceramică pot fi văzute, astăzi, şi cumpărate la preţuri accesibile de la Galeria de Artă Constantin Iliescu. Lucrările au fost realizate de 25 de artişti plastici din Râmnicu Vâlcea şi sunt dedicate mamelor, dar şi primăverii care întârzie să îşi facă apariţia. Pot fi văzute şi chiar cumpărate şi patru rochii realizate din perdea de artista Diana Mitulescu. Expoziţia rămâne deschisă până la sfârşitul acestei luni.

„Mărţişoare de artă" la Şcoala Populară


Râmnicenii care caută un cadou inedit pot vizita, în această seară, expoziţia care s-a deschis la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Râmnicu Vâlcea. Expoziţia cu vânzare, „Mărţişoare de Artă" prezintă obiecte de artizanat confecţionate manual de elevii şcolii şi de profesori. Sunt prezentate podoabe, felicitări, obiecte din ceramică şi porţelan, lucrări de pictură decorativă, ţesături şi ceramică tradiţională. Expoziţia e amenajată în holul instituţiei şi rămâne deschisă până pe 31 martie 2010.

„Ce înseamnă să fii Onest" la Anton Pann


La Teatrul Anton Pann are loc, în această seară, în Sala Mare, spectacolului „Ce înseamnă să fii Onest" de Oscar Wilde. Spectacolul este o comedie pusă în scenă de actorii teatrului, în regia lui Adrian Roman. Din distribuţie fac parte: Bogdan Vulpe, Alex Calangiu, Ada Ştef, Maria Salcă, Iulia Antonie, Radu Constantinov şi Daniela Ionescu, iar costumele sunt realizate de Carmen Prodan. Două cupluri de tineri vor satiriza ipocriziile societăţii londoneze, timp de o oră şi 40 de minute. Piesa a făcut furori în Marea Britanie.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările