Râmnicu Vâlcea

articolul anterior articolul urmator

Râmnicu Vâlcea: Un tânăr s-a sinucis pentru că tatăl i-a cerut banii câştigaţi din chirie

0
15 Mar 2010 12:53:23
Autor: adevarul
Salvarea nu a mai putut face nimic pentru cei doi sinucigaşi
Salvarea nu a mai putut face nimic pentru cei doi sinucigaşi

La 19 ani s-a sinucis pentru că tatăl lui i-a cerut banii câştigaţi din transportul lemnelor cu căruţa. Un alt bărbat a făcut acelaşi genst pentru că a fost dat afară din serviciu.

La sfârşitul acestei săptămâni doi bărbaţi s-au sinucis. Fostul poştaş din Milcoiu, satul Ciuteşti, Nicolae Lungu (32 ani), s-a trezit la miez de noapte şi cu ajutorul curelei de la pantaloni, pe care a agăţat-o sub o polată, şi-a luat viaţa. Prin sat, localnicii vorbesc că bărbatul care era tatăl a doi copii, a fost dat afară din serviciu, iar din cauza împrumuturilor pe care le făcuse la o bancă, nu a mai putut să-şi achite ratele, motiv pentru care a încheiat conturile cu viaţa. În urma lui a lăsat un copil de şapte ani şi unul de trei ani.

Banul... ochiul dracului

Cel de-al doilea sinucigaş a fost în comuna Lădeşti. Iulian J. , de 19 ani, a mers în marginea pădurii şi cu o frânghie şi-a luat zilele. Din surse care au cerut să le păstrăm anonimatul am aflat că, tânărul ar fi avut o discuţie în contradictoriu cu tatăl său, pe motiv că ar fi fost cu căruţa să care lemnele din pădure ale unui localnic, iar tatăl său i-a cerut banii încasaţi. „Înainte de a-şi pune capăt zilelor l-a sunat pe tatăl lui şi i-a spus că are de gând să facă, ba chiar a sunat şi la unul dintre poliţişti" . Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, cms. Simona Dumitrică a spus că „Nu s-a primit niciun telefon la Poliţia din localitate prin care tânărul şi-ar fi anunţat sinuciderea".


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările