Râmnicu Vâlcea

articolul anterior articolul urmator

Se caută voluntari pentru Spania şi Italia

0
11 Feb 2014 08:56:44
Autor: Irina Rîpan
Tineri din Portugalia şi Turcia au făcut voluntariat în şcolile din Vâlcea în 2013. Foto arhivă Adevărul
Tineri din Portugalia şi Turcia au făcut voluntariat în şcolile din Vâlcea în 2013. Foto arhivă Adevărul

Forumul Cetăţenesc pentru Acţiune Socială şi Educaţie Civică din Vâlcea (FCASEC) selectează tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani pentru stagii de voluntariat european în Italia şi Spania. Pe perioada stagiului, voluntarilor li se vor asigura toate condiţiile, inclusiv bani de buzunar.

Voluntarii din judeţul Vâlcea vor lua parte la diferite activităţi sociale şi educaţionale ce au ca scop sprijinirea persoanelor cu dizabilităţi şi prevenirea abandonului şcolar. 

“Pentru Italia, FCASEC caută trei tineri care să ia parte la trei proiecte internaţionale ce presupun activităţi educaţionale într-un centru de tineret precum şi activităţi in sprijinul persoanelor cu dizabilităţi. Proiectele încep în luna martie şi aprilie. În Spania se caută un voluntar care să lucreze în cadrul unui proiect realizat în Toledo ce presupune implicarea acestuia în activităţi legate de prevenirea abandonului şcolar. Pentru acest proiect plecarea este imediată”, precizează Georgeta Mureanu, coordonator proiect. 

Tinerii interesaţi pot depune CV la adresa de mail georgeta.mureanu@yahoo.com. Persoanelor selectate li se asigură cazare gratuită şi bani de masă. Transportul în Italia şi Spania este decontat în proporţie de 90 %. 


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările