Râmnicu Vâlcea

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Amenzi uriaşe într-un Pub găsit deschis după ora 23:00. Patronul i-a ţinut pe jandarmi la uşă

2
3 Dec 2020 18:10:58
Autor: Daciana Mitrache
Pub-ul din Vâlcea găsit plin cu clienţi după ora 23 - petrecăreţii au fost amendaţi cu 35.000 de lei Foto colaj capturi video
Pub-ul din Vâlcea găsit plin cu clienţi după ora 23 - petrecăreţii au fost amendaţi cu 35.000 de lei Foto colaj capturi video

Proprietarii unui Pub din Vâlcea şi mai mulţi clienţi au primit amenzi în sumă de 35.000 de lei, pentru localul a fost găsit deschis după ora 23:00.

Jandarmii vâlceni au aplicat mai multe sancţiuni, în sumă de 35.000 de lei, după ce au găsit un local plin cu petrecăreţi deschis după ora admisă legal. 
 
Forţele de ordine au ajuns în zonă în urma unei sesizări. Vecinii s-au plâns de gălăgia care răzbătea din interiorul localului, care avea o fereastră deschisă. Aşa au reuşit şi jandarmii să ia legătura cu cei care se aflau înăuntru, pentru că pub-ul avea uşa de la intrare încuiată. 
 
La venirea oamenilor legii, petrecăreţii s-au mutat de pe terasa din spate în interiorul localului. O oră au fost ţinuţi la uşă jandarmii, până când proprietarul s-a lăsat înduplecat şi le-a deschis uşa. 
 
În interior au fost găsite 17 persoane. Toată lumea a fost amendată. 
 

„Au vrut să sfideze restricţiile”

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Vâlcea au concluzionat în urma acestei acţiuni: „Un patron al unui Pub din Râmnicu Vâlcea împreună cu câţiva clienţi au vrut să sfideze restricţiile din această perioadă şi s-au ales cu sancţiuni în valoare totală de 35.000 lei”.
 
Pub găsit deschis după ora 23:00 - petrecăreţii amendaţi cu o sumă uriaşă: 
 
Localul cu pricina, amplasat pe strada Lucian Blaga, din cel mai mare cartier al oraşului, Ostroveni, a atras atenţia din cauza gălăgiei care se auzea din interior.
 
„Aparent, la terasa Pub-ului nu se afla nicio persoană, dar la o privire mai atentă, printr-o fereastră deschisă, jandarmii au observat că, în spatele terasei exterioare, vizibilă trecătorilor, se afla o altă terasă închisă, în care câţiva clienţi se distrau”, au mai precizat jandarmii.
 

O oră întreagă ţinuţi la uşă, până li s-a permis accesul în local

Iniţial, patronul a refuzat să deschidă uşa patrulei de jandarmi, şi s-a încuiat în bar cu tot cu clienţi. Abia după o oră de negocieri, oamenii legii au reuşit să pătrundă în incintă. 
    
„La solicitarea jandarmilor de a deschide uşa Pub-ului, patronul a refuzat, ulterior retrăgându-se în bar cu clienţii şi angajaţii. După o oră de negocieri, patronul a lăsat jandarmii să intre în Pub, unde s-a procedat la interceptarea şi legitimarea celor prezenţi”, au mai precizat reprezentanţii IJJ Vâlcea.
 
În local erau 17 persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani. Cu toţii au fost amendaţi cu sancţiuni în sumă totală de 32.000 lei, pentru încălcarea restricţiei privind circulaţia persoanelor în intervalul orar 23:00 - 05:00, în locurile în care aceasta a fost interzisă sau restrânsă.
 
Patronul Pub-ului a scăpat însă doar cu o amendă de 3.000 lei pentru nerespectarea suspendării activităţii operatorilor economici în intervalul orar 21:00 - 05:00.
 
„Pentru a evita astfel de situaţii, vă rugăm să respectaţi măsurile de restricţii din această perioadă!”, au îndemnat reprezentanţii Jandarmeriei Vâlcea. 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Un preot de numai 43 de ani a murit răpus de SARS-CoV-2: „Eşti eroul nostru şi cel mai puternic înger” FOTO
 
Jandarm proaspăt avansat dat exemplu - a donat plasmă pentru bolnavii de COVID: „M-am gândit la familia mea” 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

A.S.
3.12.2020, 18:50:29

Slabut... daca ar fi fost protestatari din 10 august, usa s-ar fi deschis instantaneu cu un bocanc bine plasat. Asa, onor-jandarmeria a stat si i-a facut plecaciuni lu' domn' patron o ora incheiata... penibil. Iar ala probabil a deschis abia dupa ce clientii au zis "Bai nene, noi platim amenzile noastre, lasa-ne sa plecam acasa ca ne-asteapta nevestele cu facaletul, maturoiul si tigaia!".

-4 (8 voturi)
Ion Capsuna
3.12.2020, 19:09:12

Mda... Nu e voie la crisma, da la votat e voie, cu imbulzeala! Guvern nemernic! La ciolan e lupta mare si nu au rabdare nemernicii astia!

-7 (9 voturi)
Modifică Setările