Râmnicu Vâlcea

articolul anterior articolul urmator

FOTO VIDEO Restricţii rutiere. Lucrările care au dat traficul peste cap: cozi infernale pe DN 7 / E 81, în Vâlcea

0
17 Oct 2019 18:21:24
Autor: Daciana Mitrache
Trafic blocat la ieşire din Râmnicu Vâlcea din cauza lucrărilor la infrastructura rutieră a DN 7 în localităţile învecinate Foto Daciana Stoica
Trafic blocat la ieşire din Râmnicu Vâlcea din cauza lucrărilor la infrastructura rutieră a DN 7 în localităţile învecinate Foto Daciana Stoica

Traficul pe una dintre cele mai tranzitate artere rutiere din România s-a desfăşurat joi după-amiaza cu mare greutate, din cauza unor lucrări pe DN 7 / E 81, în Vâlcea.

GALERIE FOTO

Joi după-amiaza, 17 octombrie, circulaţia pe DN 7 / E 81, în dreptul municipiului Râmnicu Vâlcea, s-a blocat, din cauza unor lucrări executate la infrastructura rutieră în localităţile învecinate.

Fiind una dintre cele mai tranzitate artere rutiere din ţară, s-au format cozi uriaşe, pe zeci de kilometri spre Sibiu şi spre Piteşti, din jurul orei 16.00, chiar şi după încetarea lucrărilor.

Abia două ore mai târziu, traficul a revenit la normal. 

Nervii şoferilor întinşi la maximum au cedat, înjurăturile şi claxoanele fiind la ordinea zilei. Spre Sibiu, coada ajungea la Seaca - Călimăneşti, fiind blocat doar sensul de mers Sibiu - Piteşti. 

Pe şoseaua de centură a municipiului Râmnicu Vâlcea, parte integrantă a DN 7 / E 81, se mergea bară la bară, iar pe bulevardul Tudor Vladimirescu ca şi pe centura sudică a oraşului care face legătura cu DN 64, s-a staţionat zeci de minute. 

   

Reamintim şoferilor că până la 1 noiembrie există restricţii de circulaţie pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea, pentru montarea unor parapete din beton între km 160 şi km 161, km 162 +900 m - km 163, km 163 + 450 m - km 163 + 650 m, pe raza comunei Milcoiu, de pe Dealul Negru, dar şi în localitatea Bujoreni, pe Valea Oltului, între km 180 + 900 m şi km 181 + 860 m. 

Lucrările se vor executa între orele 07:00 - 18:00, când se aşteaptă ca valorile de trafic să crească peste cele normale. 

„Sectoarele de drum în cauză sunt zone cu risc ridicat de accident rutier”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea, motivul derulării acestor lucrări.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările