Reşiţa

articolul anterior articolul urmator

Bărbat alungat cu mătura şi târât afară din Spitalul Judeţean Reşiţa. Poliţia face verificări VIDEO

1
23 Jan 2020 19:39:23
Autor: News.ro
Bărbatul a fost târât din spital FOTO captură video
Bărbatul a fost târât din spital FOTO captură video

Un bărbat, cel mai probabil în stare de ebrietate, a fost gonit de pe holurile Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa din judeţul Caraş- Severin, cu mătura, apoi a fost târât afară de alţi doi angajaţi ai unităţii medicale. Conducerea spitalului a demarat o anchetă, iar Poliţia face verificări.

Imagini cu angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa în timp ce îl gonesc pe bărbat cu mătura, apoi îl târăsc spre ieşire, au apărut, joi, în spaţiul public, iar conducerea spitalului s-a autosesizat.
 
„Am fost informat cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Am demarat de îndată o anchetă internă. Cei 3 angajaţi ai spitalului, respectiv doi infirmieri şi un brancardier, au fost convocaţi pentru luni, 27 ianuarie, ora 12.00, în faţa Comisiei de Disciplină. Aceasta este formată din directorul medical, un jurist, medicul-şef de secţie, asistentă-şefă etc. Eu nu fac parte din această comisie. Vom lua cu siguranţă măsurile impuse. Membrii vor analiza, vor lua o hotărâre şi îmi vor propune măsurile care se impun. Nu am tolerat niciodată şi nu voi tolera astfel de lucruri. Din punctul meu de vedere este inadmisibil ce s-a întâmplat, indiferent de conjunctură! Sunt convins că se va propune sancţionarea angajaţilor implicaţi”, a declarat Waldemar Murgu, managerul Spitalului din Reşiţa, pentru Express de Banat.
 
Se pare că bărbatul gonit de pe holurile spitalului nu ar fi mers acolo din motive medicale. Bărbatul obişnuia să meargă frecvent, cadrele medicale fiind nevoite să cheme Poliţia Locală de nenumărate ori pentru că bărbatul era agresiv, băut, ba chiar urina pe holuri.
 
Inspectoratul de Poliţie al judeţului Caraş - Severin a deschis o anchetă în acest caz.
 
”Cu privire la imaginile video, filmate in incinta unei unităţi spitaliceşti, apărute în spaţiul public în cursul acestei zile, facem următoarele precizări: În urma vizualizării imaginilor video, la nivelul Poliţiei municipiului Reşiţa au fost dispuse verificări imediate în vederea stabilirii situaţiei de fapt, identificării persoanelor care apar în imagini şi luării măsurilor legale care se impun. Până la acest moment, nu am fost sesizaţi cu privire la săvârşirea vreunei infracţiuni sau contravenţii”, transmite IPJ Caraş - Severin.
 
VIDEO
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Adrian Foangǎ
23.01.2020, 20:05:22

L-a luat la bataie cu coada de matura... i-a aplicat "tratament" in locul doctorilor, ca aia erau ocupati cu spagile.