Reşiţa

articolul anterior articolul urmator

Concurs de cros cu scop umanitar. Sunt aşteptaţi peste 300 de concurenţi din tot Banatul

0
10 Apr 2018 13:54:41
Autor: Daniel Groza
FOTO alergandlapadure.bikeattack.ro
FOTO alergandlapadure.bikeattack.ro

Echipa Resita Trail în parteneriat cu Asociaţia Bike Attack Reşita organizează, în data de 29 aprilie 2018, la Reşiţa, cea de-a IV-a ediţie a concursului de trail running “AlerGând la Pădure”.

Participarea este gratuită existând însă posibilitatea efectuării de donaţii care vor fi redirecţionate către o organizaţie non-guvernamentală/asociaţie cu misiune socială din Reşita, care va fi aleasă şi anunţată la începerea competiţiei.

Probele concursului vor include două trasee, de 20km respectiv de 10km, traseele sunt disponibile pe site-ul competiţiei la adresa : http://alergandlapadure.bikeattack.ro/traseu/.

Participarea la probele “AlerGând la Pădure” este deschisă tuturor. Însă pentru probele de 20 km şi 10 km participarea minorilor trebuie însoţită de acordul expres al tutorelui legal, pentru cei cu vârste între 16-18 ani pentru proba de 20km şi pentru cei cu vârste între 14 -18 ani pentru proba de 10 km. Startul si finish-ul, pentru cele doua curse, vor avea loc în centrul civic al Reşitei. Startul va fi decalat astfel: la ora 10.00 se va da startul pentru proba de 20 km, iar pentru cealalta probă va fi decalat la 15 minute. Desfăşurarea şi modul de organizare al curselor pentru copii vor fi comunicate ulterior”, arată organizatorii.

Timpul limita pentru parcurgerea celor două trasee va fi pentru Cros Resita “AlerGând la Pădure” de trei ore, iar pentru semi-maratonul Reşitei “AlerGând la Pădure” de cinci ore.

Premiile vor consta în bani, medalii, diplome şi produse pentru semi-maraton (20 km) la categoria OPEN. La cealaltă probă precum şi la toate celelalte categorii subsecvente cursei de 20km,  celei de 10km precum şi probelor pentru copii, premiile vor consta în medalii şi produse.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii