Cum se face cea mai simplă supă cremă. Dovleacul este ingredientul de bază

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Paul Sebastian
FOTO Paul Sebastian

Bucătarul bănăţean Paul Sebastian ne propune o reţetă de toamnă. O supă cremă uşor de pregătit, dintr-un produs de sezon.

Paul Sebastian este cunoscut în Banat pentru proiectul Bucătăria lui Paul, în care găteşte împreună cu publicul.

Paul spune că în această perioadă preferă supele creme pregătite din legumele toamnei. Pentru astăzi ne-a dat reţeta unei supe pe care a pregătit-o de mai multe ori şi s-a bucurat de succes la gurmanzi.Şi dacă tot se apropie Halloween, principalul ingredient este dovleacul.

Recomandarea mea dintotdeauna a fost să gătiţi cu produse de sezon şi tocmai de aceea vă recomand pentru această săptămână, supa cremă de dovleac.

Foarte simplu de făcut şi foarte rapid. Se curăţă un dovleac mediu, se taie în jumatate, iar o jumătate în cuburi care se călesc foarte puţin în ulei, adăugand o ceapa mare tăiată în cuburi, doi cartofi şi doi morcovi.

Adăugăm apă, sare, piper iar la sfârşit când legumele sunt fierte, se bagă în blender şi se adaugă puţină smântână cu un praf de scortişoara. Va provoc să încercaţi. Simplu şi delicios.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite