Reşiţa

articolul anterior articolul urmator

FOTO Papioane cu rubine şi safire vor străluci în Dubai

0
22 Oct 2013 18:43:25
Autor: Cristian Franţ
Papioane cu pietre preţioase marca Adrian Haiduc FOTO CRISTIAN FRANŢ
Papioane cu pietre preţioase marca Adrian Haiduc FOTO CRISTIAN FRANŢ

Renumitul designer Adrian Haiduc a pus la cale o colecţie unică şi un concept unic potrivit căruia şi doamnele pot purta papioane, dacă sunt accesorizate cu pietre preţioase.

O nouă idee originală a prins contur graţie talentului creator al lui Adrian Haiduc.  Conceptual papionul este croşetat manual pe război rudimentar de ţesut dar folosind o tehnică destul de complicată pe care Adrian Haiduc a învăţat-o de la o bătrână din SUA şi vine să dea o notă clasică dar şi originală doamnei care alege să se pună în valoare cu un asemenea accesoriu.
Gestul marchează începutul decadei de mileniu şi vrea să spargă barierele clasice care  făceau din papion un accesoriu exclusiv masculin. „E timpul ca şi femeile să poarte papion, ceva diferit, ceva revoluţionar…“ spune Adrian Haiduc. Şi cum vorbim despre un accesoriu feminin, el nu putea rămâne un simplu produs din pânză, ci trebuia să aibă şi elemente care să denote feminism, graţie şi eleganţă. Renumitul designer mizează pe creearea unui nou trend, care să împletească eleganţa papionului cu strălucirea pietrelor preţioase. Deşi la ora actuală papioanele sunt împodobite cu perlele şi cristalele, pe viitor Adrian Haiduc intenţionează ca acestea să fie înlocuite cu rubine, safire, topaz, tanzanite, quartz, opal, garnet, peridot, tourmelinne şi alte pietre de calitate superioară.
Totul a plecat de la o companie greco-americană care a cerut ceva nou, inovator, un proiect ce ar putea face parte din linia lor luxury pentru 2014. Aceştia au aflat de activitatea pe care Adrian Haiduc o desfăşoară în SUA. Compania are distribuţie în ţări exotice precum Grecia, Spania, Emiratele Arabe Unite (în special Dubai), Cipru sau Ucraina.

 

Foto

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările