Reşiţa

articolul anterior articolul urmator

FOTO De la podium la coadă: pompierii voluntari de la Târnova de la primul la ultimul loc

0
23 Jun 2013 17:35:48
Autor: Cristian Franţ
Serviciile voluntare s-au întrecut pe stadionul „Mircea Chivu“ din Reşiţa FOTO CRISTIAN FRANŢ
Serviciile voluntare s-au întrecut pe stadionul „Mircea Chivu“ din Reşiţa FOTO CRISTIAN FRANŢ

Cinci echipe au luat startul în etapa judeţeană a concursului pentru Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă

Etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă  organizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Semenic” al judeţului Caraş-Severin s-a desfăşurat pe parcursul a două zile. În prima zi, s-au aliniat la start loturile serviciilor private pentru situaţii de urgenţă constituite la operatori economici, urmând ca, ziua a doua, să fie dedicată serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă de la localităţi.

     Echipele participante s-au întrecu în următoarele probe: Pista cu obstacole pe 100m; Ştafeta 4x100m; Dispozitivul de intervenţie.
     Premergător începerii concursului, s-a desfăşurat şedinţa tehnică la care a  participat juriul, comitetul de organizare a concursurilor, brigada de arbitrii şi şefii de lot. Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situţii de urgenţă au ca obiective principale dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie, dezvoltarea şi îmbunătăţirea relaţiilor de colaborare între serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă. 
La start s-au înscris cinci echipaje, două de oraş (Reşiţa şi Oţelu Roşu) şi trei de sat (Slatina Timiş, Ezeriş şi Târnova). Surpriza a venit de la SVSU Târnova care anul trecut a câştigat competiţia şi s-a calificat la faza pe ţară, la Suceava, dar anul acesta s-a clasat pe ultimul loc al competiţiei câştigate de pompierii voluntari din Oţelu Roşu. După ruşinea de anul trecut, când n-a participat la faza naţională a concursului, din lipsă de bai, anul acesta a fost depăşită de toate echipele din concurs.
 
CLASAMENT
LOCUL I - SVSU Oţelu Roşu
LOCUL II - SVSU Slatina Timiş
LOCUL III - SVSU Reşiţa
LOCUL IV - SVSU Ezeriş
LOCUL V - SVSU Târnova
 
Rezultate comunicate de ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin
 
 
CITEŞTE ŞI:
 
FOTO VIDEO ”Cu viaţa mea apăr viaţa”
 
Concursul „Cu viaţa mea apăr viaţa” – etapa interjudeţeană şi-a desemnat câştigătorii
Foto

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările