Reşiţa

articolul anterior articolul urmator

Măsuri dure anunţate de milionarul Romeo Dunca după preluarea şefiei Consiliului Judeţean Caraş-Severin

10
30 Sep 2020 06:08:04
Autor: Daniel Groza
Dunca promite că va face curăţenie în administraţia judeţului FOTO expressdebanat.ro
Dunca promite că va face curăţenie în administraţia judeţului FOTO expressdebanat.ro

Romeo Dunca este noul preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin. După o campanie agresivă împotriva actualei administraţii, omul de afaceri a reuşit să obţină voturile cărăşenilor, iar una dintre primele măsuri anunţate este un control intern amănunţit.

Milionarul Romeo Dunca şi-a întărit promisiunile din perioada de campanie şi după ce s-a confirmat că a obţinut şefia Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Mai mult, el va avea şi sprijinul majorităţii din CJ, dacă ne uităm la noua coloratură politică a acestui for: 16 mandate pentru PNL, 9 pentru alianţa PSD-Pro-Alde şi 5 pentru PMP.

Dunca le-a mulţumit cărăşenilor pentru voturi, prin mesaj postat pe Facebook şi spune că tot ceea ce a promis va face.

„Obosit puţin de lupta electorală, dar încântat de rezultat, pornesc acum pe lungul drum ce va avea ca final schimbarea pe care noi toţi, simpli şi buni, o aşteptăm de mult. Mă înclin încrederii pe care oamenii acestui judeţ au pus-o în dreptul meu şi necontenit mă voi ridica la nivelul ei. Începând de azi, continuând cu mâine şi fără de răgaz în viitor, vom aduce împreună acest judeţ pe harta atenţiei iubitorilor de frumos.  Mulţumesc că aţi găsit în dreptul meu, toţi aceia care m-aţi votat, o speranţă că veţi putea trăi mai bine în acest Banat frumos.  Voi onora încrederea dumneavoastră, pe care aţi pus-o în mine, prin munca mea de zi cu zi în folosul vostru, al tuturor”, arată omul de afaceri.  

Printre primele măsuri pe care le va lua Dunca din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean este şi cea privind implementarea unui  sistem de monitorizare a activităţii angajaţilor prin cartele de lucru. De altfel, Dunca a vorbit în toată campania că va face ordine atât printre angajaţii administraţiei judeţene, cel mai mare angajator din Caraş-Severin, dar şi că va scoate la iveală ilegalităţile comise de fosta conducere.

“Cu siguranţă voi face curăţenie. Dar nu numai atât. Să fac curăţenie îmi va lua o mică parte din timp. Marea parte din timp şi din energie o voi canaliza pentru a schimba în bine, pentru a muncii şi a recupera timpul pierdut. Deci, să nu se înţeleagă că mă voi focusa doar pentru a căuta relele celorlalţi. O să-mi aloc o parte din timp şi pentru asta, să arăt poporului ce s-a întâmplat, cum s-au cheltuit banii oamenilor, dar o să o fac eficient în aşa fel în care mare parte a timpului şi energiei vor fi pentru a face ceva frumos în judeţul acesta”, ne-a declarat Dunca.

Omul de afaceri a mai spus că mizează totul pe cartea turismului şi că are proiecte care vor transforma judeţul în cea mai dezvoltată zonă turistică a ţării.  

Vă recomandăm să citiţi şi:

Ministrul Costel Alexe, torpilat din interiorul PNL: „Nu confundaţi interesul acestui stat cu interesele unui grup organizat mafiot”

Milionarul Romeo Dunca are trei motive pentru stagnarea României: „Minciuna, hoţia şi lipsa de respect faţă de muncă“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Pernes Arin
30.09.2020, 08:51:57

Bravo!Si totusi Romania se schimba...in bine

+5 (5 voturi)
Fahrenheit 451
30.09.2020, 09:03:15

Vezi ce poți face cu Băile Herculane, o stațiune ajunsă, în mare parte, o ruină!

+6 (6 voturi)
Bibi Loi
30.09.2020, 09:53:35

Cine NU face, IN PRIMUL RAND, un control intern, e un pacalici. Mai tarziu toate urmele vor fi sterse.

+4 (4 voturi)
T. Timisorean
30.09.2020, 12:43:37

Probabil ca Dunca va incerca sa organizeze consiliul judetean incat sa functioneze ca o firma privata, sa vedem daca se poate - unele institutii trebuie reformate dar este cale lunga pana sa functioneze ca firme private. Pe de alta parte nu pot sa remarc ca a fost ales un om care si-a construit o vila direct pe extravilan, in inima muntelui, in ineriorul unui sit Natura 2000 (zona protejata), si fara autorizatie. Statul care il reprezinta acum, atunci a fost incapabil sa aplice legea. Banul dicteaza, nu legea! Cautati pe google "Dunca vila munte" si gasiti toata povestea. O incompatibilitate mai mare ca asta eu prea pot sa-mi imaginez.

+5 (5 voturi)
Utilizator Adevărul
30.09.2020, 13:40:28

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările