Reşiţa

articolul anterior articolul urmator

Ministrul delegat pentru turism vine la Băile Herculane

1
10 May 2013 07:42:22
Autor: Cristian Franţ
Maria Grapini ajunge pe Cerna
Maria Grapini ajunge pe Cerna

Programul vizitei va cuprinde atat intalniri cu reprezentanti ai autoritatilor publice locale cat si cu cei ai mediului de afaceri

Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediu de afaceri si Turism, Maria Grapini se va afla in data de 10 mai a.c. in vizita de lucru in orasul Baile Herculane, judetul Caraş Severin. Programul vizitei va cuprinde atat intalniri cu reprezentanti ai autoritatilor publice locale cat si cu cei ai mediului de afaceri, in vederea analizarii problemelor cu care acestia se confrunta precum si a solutiilor avute in vedere pentru dezvoltarea turistica si economica a zonei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

La tulipe Fanfan
10.05.2013, 08:07:14

Hopaaaaaaaa, baba Grapini soseste la Herculane ! Ce surpriza neplacuta va avea cand va vedea ruina care a ajuns o straveche si celebra statiune balneo-climaterica ! Nu inteleg prea bine rostul acestei croitorese de izmene intr-o functie care i se potriveste ca nuca-n perete, dar " ratiunile " de partid si de stat trebuie aplicate ad literam, asa ca nimic nu ma mai mira din actiunile nemernicului securist Dan " Felix " Voiculescu...cererea acestui minister care nu e la indemana oricui a fost una speciala : aceea de a lovi indirect in fostul ministru MDRT, Elena Udrea, are carei merite in respectiva functie sunt incontestabile si dupa care baba Grapini isi deruleaza linistita mandatul avand sute de proiecte in derulare lasate de Udrea...rezultatele babei se vad dupa ce pe acolo a trecut alt neavenit, Hellvig : ZERO ! Scopul ei este stabilit in laboratoarele de la trustul INTACT ( asta ca sa nu zic INFECT ), acela de discreditare a muncii de trei ani fructuosi a fostei ministru ! Sper ca lui Dottore ii va veni mintea la cap si va salva turismul romanesc de la deces, remaniind-o si dand-o afara ca pe o masea stricata !

Modifică Setările