Reşiţa

articolul anterior articolul urmator

Un bănăţean pleacă în Coreea de Sud să gătească pentru aur. Chef Marian vrea să-i convingă pe coreeni să viziteze obiectivele turistice din România

0
10 May 2018 08:56:29
Autor: Daniel Groza
FOTO Arhiva
FOTO Arhiva

Bucătarul bănăţean Marian Popovici, născut la Rudăria, în Caraş-Severin, va participa, în perioada 12-14 mai, la o nouă comptiţie internaţională.

Chef Marian face parte din echipa reprezentativă a României, formată din 14 bucătari, care vor merge în Coreea de Sud pentru una dintre cele mai importante competiţii internaţionale de gătit, International Korean Challenge Cup.

Marian Popovici nu este la prima participare, la această manifestare. Anul trecut în cadrul aceleiaşi competiţii a obţinut patru medalii de aur, la toate categoriile la care a concurat: vită, porc, peşte şi desert. Chef Marian spune că şi în acest an vrea să obţină medaliile de aur.

Am onoarea să particip pentru al doilea an cosecutiv. Îmi doresc să venim acasă cu rezultate foarte bune şi vom da tot ce e mai bun, pentru ca iubim Romania. Întrecerea se va desfăşura în Centrul Expoziţional din Daejeon City, Coreea de Sud, în spaţiul în care a avut loc Congresul Mondial W.A.C.S. în anul 2012. Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ, pe care eu o reprezint, este la a treia participare în evenimentele internaţionale culinare organizate în Coreea de Sud. Echipa din care fac parte este formată din Iulia Drăguţ, Radu Zărnescu, Adrian Lucian Sipoteanu, Spinu Vasile, Adrian Sisiu, Romeo Lucian Smith, Szucs Adrian, Patrichi Florin,Elena Padurariu, Nina Rus, Rusu Codrut, Sebastian Andrei. Echipa noastră se va întâlni, în cadrul acestui eveniment, cu maestrul Dong Yeon Park”, a declara bucătarul bănăţean.

Marian Popovici, spune că, aşa cum face de fiecare dată, pleacă în Coreea cu geanta plină de pliante cu zona din care provine, deoarece vrea să promoveze obiectivele turistice: Cascada Bigăr, Morile pe apă de la Rudărie. Muntele Semenic etc.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările