Reşiţa

articolul anterior articolul urmator

Valută falsă plasată în cluburile şi pub-urile din Oraviţa

0
27 Mar 2014 09:13:37
Autor: Cristian Franţ
Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa i-a cercetat pe vinovaţi FOTO CRISTIAN FRANŢ
Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa i-a cercetat pe vinovaţi FOTO CRISTIAN FRANŢ

Doi bărbaţi bănuiţi de falsificare de monedă şi punere în circulaţie de monedă străină falsificată au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţişti

Poliţia Oraşului Oraviţa a fost sesizată de personalul unui bar cu privire la faptul că o persoană a plasat mai multe bancnote în cupiura de 50 euro ce prezintă suspiciuni de fals. Poliţiştii au identificat la faţa locului un bărbat, de 27 ani, care avea asupra sa trei bancnote de 50 de euro ce prezentau suspiciuni de falsificare, motiv pentru care cercetările au fost extinse de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate.

Verificările efectuate au indicat faptul că bărbatul ar mai fi plasat, anterior identificării, 17 bancnote contrafăcute tot în cupiura de 50 de euro, bani ce ar fi fost aduşi din Italia de o altă persoană.

„În urma investigaţiilor a mai fost identificat un alt bărbat, de 25 de ani, bănuit de implicare în activitatea infracţională. Ambii au fost prezentaţi procurorului din cadrul Parchetului de pe langâ Judecătoria Oraviţa, care a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de falsificare de monedă străină, punere în circulaţie de monedă străină falsificată şi înşelăciune. Bărbatul de 27 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa a dispus cercetare celor doi sub control judiciar“ ne-a declarat ag. princ. Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.CITEŞTE ŞI:


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările