Reşiţa

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Campanie pentru pădurile din România. „Avem nevoie de păduri ca de aer. Donează oxigen“

0
23 Aug 2019 10:33:40
Autor: Daniel Groza
FOTO Agent Green
FOTO Agent Green

Agent Green, una dintre cele mai vizibile asociaţii de mediu care s-a impus în ultimii ani, în România, în lupta pentru salvarea pădurilor lansează o campanie de conştientizare şi strângere de fonduri pentru salvarea pădurilor României

“Dacă toată istoria planetei ar fi comprimată într-un singur an, omul ar construi primele unelte pe 31 decembrie la ora 23:45. Cu aproximativ câteva secunde înainte de ora 00:00, secunde ce reprezintă ultima sută de ani, omul a defrişat peste 70% din pădurile de odinioară. Timpul nu curge în favoarea noastră. În arcul Carpaţilor se află cea mai mare zonă împădurită, compactă din Europa Centrală. Aproximativ o treime din suprafaţa României – 6,6 milioane de hectare – e acoperită de pădure. Însă în România 3 hectare de pădure/oră sunt degradate!”, este mesajul cu care asociaţia îşi începe campania.

Asociaţia "Agent Green" are ca scop protejarea pădurilor şi a mediului înconjurător prin campanii pentru stoparea tăierilor ilegale de păduri, interzicerea exploatărilor forestiere in parcurile naţionale si protejarea pădurilor virgine.

“Planeta are limite, la fel şi resursele pe care le oferă. Acestea trebuie îngrijite, nu epuizate. Trebuie să lucrăm cu natura, nu împotriva acesteia. Schimbarea pozitiva va aparea doar dacă fiecare om şi fiecare companie va conştientiza această situatie si va acţiona pentru a deveni parte din schimbarea necesara. Campania "Donează Oxigen" se desfăşoară în farmaciile şi magazinele din România care comercializează pachetele promoţionale participante”, arată cei de la Agent Green.

Cei care vor să sprijine iniţiativele Agent Green pot achiziţiona produsele cu sigla "Donează Oxigen" si contribuie la salvarea pădurilor din România. Primele produse intrate în campania DoneazaOxigen.ro sunt suplimentele alimentare pe care le găsiţi în majoritate farmaciilor din România.

Pentru fiecare pachet promoţional cu sigla "Donează Oxigen", compania Prisum acordă asociaţiei Agent Green, beneficiarul sponsorizării, câte 1 (un) RON pentru fiecare unitate/pachet promoţional vândut. Sumele aferente sponsorizării vor fi utilizate de "Agent Green" în scopul protecţiei pădurilor din România.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările