Satu Mare

articolul anterior articolul urmator

Doar 20% promovabilitate la Bacul de toamnă, în judeţul Satu Mare

0
2 Sep 2013 14:47:18
Autor: Cristina Cicau
La prima sesiune de BAC, rezultatele au fost mai bune   FOTO arhivă
La prima sesiune de BAC, rezultatele au fost mai bune   FOTO arhivă

Rezultate slabe la examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamnă, la nivelul judeţului Satu Mare. Procentul de promovabilitate înregistrat este de doar 20%.

La centrele de examen din Satu Mare s-au afişat astăzi rezultatele examenului de bacalaureat. Din cei 1.356 de candidaţi înscrişi la sesiunea august-septembrie 2013, din care 933 din promoţia curentă şi 423 din promoţie anterioară, s-au prezentat la probele scrise 1.069 candidaţi, din care 717 candidaţi din seria curentă şi 352 candidaţi  din seriile anterioare.

Procentul de promovabilitate la nivel de judeţ este 21,2% pentru candidaţii din seria curentă şi 20,45% pentru candidaţii din seriile anterioare, rezultând un procent total de promovabilitate pe judeţ de 20,95%. Primele 3 licee ca promovabilitate sunt: Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Satu Mare, Colegiul Naţional „Kolcsey Ferencz” Satu Mare, Liceul Teoretic Carei, Liceul Teologic Romano-Catolic „Ham Janos” Satu Mare

Liceele cu cea mai slaba promovabilitate: Liceul Tehnologic Tarna Mare, Liceul Tehnologic „Simion Bărnuţiu” Carei, Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” Satu Mare, Liceul Tehnologic Ardud şi Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” Turţ.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările