Satu Mare

articolul anterior articolul urmator

Incidenţa cazurilor de COVID-19, în scădere la Satu Mare. Totuşi, 31 de localităţi rămân cu peste 3 la mie

0
27 Nov 2020 16:14:00
Autor: Larisa Matei
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

Incidenţa cazurilor de coronavirus scade în judeţul Satu Mare. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 158 de noi cazuri de îmbolnăvire.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, în judeţul Satu Mare au fost confirmate 5.341 de cazuri de coronavirus. Până în prezent au fost înregistrate 3.423 de videcări, dar şi 64 de decese cauzate de Covid-19. Doar în ultimele 24 de ore au fost anunţate 161 de noi vindecări. 
 
Incidenţa judeţului începe totuşi să scadă. Astfel, după ce în urmă cu nici o săptămână aceasta se apropia de 6, în prezent rata de infectare cu noul coronavirus a ajuns la 4,46. 
 
De asemenea, potrivit Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare, în 31 de localităţi incidenţa cumulată a cazurilor a atins sau depăşeşte cifra de 3 la 1000 de locuitori. Este vorba despre: Ardud, Negreşti-Oaş, Tăşnad, Beltiug, Berveni, Ciumeşti, Crucişor, Culciu, Doba, Dorolţ, Halmeu, Homoroade, Moftin, Odoreu, Păuleşti, Sanislău, Săcăşeni, Tiream, Viile Satu Mare, Carei, Livada, Apa, Foieni, Lazuri, Medieşul Aurit, Micula, Valea Vinului, Vetiş, Bixad, Botiz şi Pomi.
 
În alte 17 localităţi incidenţa cumulată a cazurilor de coronavirus a atins sau depăşesc incidenta de 1,5 la mia de locuitori: Acâş, Andrid, Căpleni, Certeze, Craidorolţ, Petreşti, Santău, Socond, Tarna Mare, Terebeşti, Urziceni, Agriş, Bogdand, Cehal, Oraşu Nou, Pişcolt şi Vama. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Avertisment ECDC: Fără restricţii dure creşterea COVID-19 nu se va opri în România!
 
COVID-19 a intrat într-un platou alunecos. În ce circumstanţe poate exploda numărul infectărilor

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările