Satu Mare

articolul anterior articolul urmator

Parlamentarii sătmăreni şi-au primit certificatele care le atestă funcţia

0
16 Dec 2016 16:36:55
Autor: Caraba L. Adrian
Din cei şapte, patru parlamentari sunt la primul mandat - foto: Adrian Caraba
Din cei şapte, patru parlamentari sunt la primul mandat - foto: Adrian Caraba

Şase din cei şapte parlamentari au fost prezenţi la înmânarea certificatelor. Toţi au transmis un mesaj de unitate între partide pentru proiectele judeţului.

Într-un cadru festiv, înconjuraţi de prieteni, colegi de partid şi familie, parlamentarii sătmăreni şi-au primit astăzi, 16 Decembrie, certificatele care le atestă noua calitate. Singurul absent de la acest eveniment a fost Erdei D. Istvan, cel mai exprimentat parlamentar.
 
În cadrul evenimentului a luat cuvântul pentru început prefectul Radu Bud.
 
„Avem trei deputaţi care au la activ câteva mandate, sunt cu experienţă şi patru parlamentari care sunt la primul mandat, deci există premise ca judeţulsă fie reprezentat mult timp de acum înainte la Bucureşti. Eu sper să nu uite nici o clipă în cei patru ani că reprezintă judeţul Satu Mare şi să facă tot ce le stă în putere ca toate proiectele aflate în derulare, în pregătire sau proiectele viitoare să se realizeze şi noi să putem beneficia  de pe urma lor”, a afirmat Radu Bud, prefectul judeţului Satu Mare.
 
 
A urmat momentul înmânării certificatelor, care au fost ridicate personal de noii parlamentari. La sfârşit aceştia au ţinut să mulţumească alegătorilor şi să transmită un apel la unitate între parlamentari.
 
„De acum trebuie să ne unim toţi parlamentarii de Satu Mare pentru a susţine proiectele care vizează judeţul”,  afirmat Octavian Petric, deputat
 
„Această competiţie s-a încheiat şi trebuie să ne apucăm de treabă”, a completat senatorul Gabriel Leş.
 
„Suntem conştienţi de munca ce ne aşteaptă şi suntem pregătiţi pentru ea” a spus Ioana Bran, deputat PSD.
 
Lorand Turos, senator a transmis un mesaj din partea întregului grup parlamentar UDMR :„ Eu cred că trebuie să ne apucăm de muncă şi lansez un apel ca să ne întâlnim noi parlamentarii şi liderii autorităţilor locale, să susţinem proiectele lor şi problemele pe care le au”, a afirmat acesta.
 
„Nu o să îi dezamăgim pe alegători, indiferent cum va fi configurat noul Guvern. Pentru primadată parlamentar de Satu Mare, voi fi alături de cetăţeni şi de autorităţi şi voi fii atât la Bucureşti când va fi nevoie câtşi la Satu Mare atunci cânf va trebui, ca peste 4 ani să avem un raport bun”, a afirmat Romeo Nicoară, deputat PNL.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii