Satu Mare

articolul anterior articolul urmator

Revelionul ”last-minute” nu este o opţiune la Satu Mare

0
30 Dec 2015 13:56:50
Autor: Cerasel Cuteanu
Revelion 2016. Imagine: oferteturism.ro
Revelion 2016. Imagine: oferteturism.ro

În Satu Mare, cine nu şi-a aranjat din timp Revelionul 2016, va avea o problemă: toate restaurantele şi hotelurile cu care au discutat reporterii ”Adevărul” au epuizat, deja, toate locurile, unele chiar de acum câteva săptămâni.

În oraşul Satu Mare, preţurile pentru meniul de Revelion au variat între 190 şi 250 lei.

Astfel, restaurantul ”Karisma” oferă un meniu de 190 lei, în care sunt incluse doar o parte dintre băuturi, dar, încă  de marţi, s-au epuizat toate locurile.

Restaurantul ”Loren’s” a epuizat locurile pentru Revelion, cu două săptămâni înaintea trecerii dintre ani. Costul meniului a fost 200 lei şi a inclus şi opţiunea ”open bar”.


Petrecere Revelion. Imagine: Facebook restaurant Loren's din Satu Mare

Restaurantul japonez ”Kabuki” a transmis reporterilor că a epuizat locurile, încă din 15 decembrie, iar preţul meniului – ce a inclus şi băuturi nelimitat – a fost 250 lei.

Nu toate restaurantele sătmărene organizează petrecerea de Revelion, între acestea cele mai cunoscute fiind ”Moara cu noroc” şi Restaurantul ”Karpatia”.

Nici staţiunea sătmăreană Valea Măriei nu mai este o opţiune, încă de marţi.

Hotelul Valea Măriei a epuizat pachetele cazare-masă pentru trei zile (30 decembrie – 2 ianuarie), încă de la începutul lunii decembrie.

Acestea au variat, între 1700 lei (pachet pentru două persoane) şi 2200 lei (cazare şi masă Revelion pentru 3 persoane). Restaurantul hotelului a vândut, marţi, ultimele locuri la petrecerea pe care o organizează la trecerea dintre ani.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările