Satu Mare

articolul anterior articolul urmator

Un bărbat a decedat în timp ce era în vizită la o rudă din spital

0
5 Aug 2011 17:55:41
Autor: adevarul
Bărbatul se afla în vizită la Spitalul Vechi când a decedat
Bărbatul se afla în vizită la Spitalul Vechi când a decedat

Un bărbat de 53 de ani a decedat îna ceastă după-amiază în timp ce se afla în vizită la o rudă. Deocamdată medicii nu cunosc motivul decesului, iar cercetările continuă.

Un vizitator al unui pacient de la Spitalul Vechi a murit astăzi în timp ce stătea pe o bancă din curtea spitalului. Potrivit conducerii spitalului, bărbatul fusese în vizită la cumnatul lui, care era în comă, internat la secţia de Diabetologie a spitalului, iar când a vrut săs e întoarcă acasă, s-a aşezat pe o bancă, unde i s-a făcut rău şi a murit.

Potrivit medicilor, bărbatule ra cunoscut ca fiind cardiac, deoarece acesta frecventa ambulatoriul spitalului cu diferite probleme cardiace.

Potrivit mangerului Sptialului Judeţean, Adrian Marc, nu există suspiciuni de omor. "Bărbatuld e 53 de ani din satul Cidreag, comuna Porumbeşti, a decedat astăzi în curtea spitalului după ce ieşise de la cumnatul lui care este internat la Diabetologie.Din câte am înţeles de la poliţişti nu există suspiciuni de omor, dar vom şti mai multe după autopsie", spune managerul

Cercetările continuă, iar cadavrul bărbatului a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Conducerea spitalului a anunţat Primăria Porumbeşti pentru a lua legătura cu familia.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările