Sibiu

articolul anterior articolul urmator

Acţiune a salvamontiştilor din Sibiu şi Argeş, pentru salvarea unei femei care a suferit un accident în Munţii Făgăraş/ Pacienta a fost preluată de elicopter

0
20 Sep 2020 14:08:34
Autor: News.ro

O femeie de 57 de ani care a suferit un accident în zona de creastă a Munţilor Făgăraş a fost preluată de un elicopter SMURD. Salvamontiştii din Sibiu şi Argeş au intervenit, dar transportul terestru al pacientei ar fi fost mult prea periculos.

O femeie de 57 de ani care a suferit un accident în zona de creastă a Munţilor Făgăraş, fiind preluată de un elicopter SMURD. Salvamontiştii din Sibiu şi Argeş au intervenit, dar transportul terestru al pacientei ar fi fost mult prea periculos.
 
”Elicopterul SMURD Mureş preia în acest moment o turistă de 57 ani care suferit un traumatism de genunchi pe creasta Munţilor Făgăraşului, în apropiere de Lacul Bâlea”, a anunţat, duminică, şeful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David.
 
Sursa citată a precizat că au acţionat salvamontiştii din Sibiu şi Argeş, dar transportul terestru al pacientei ar fi fost mult prea periculos.
 
”Evacuarea terestră ar fi implicat riscuri deosebite, întrucât traseul traversează o zona de abrupt”, a precizat Adrian David.
 
Femeia făcea parte dintr-un grup de persoane care aveau echipament corespunzător şi pregătirea necesară pentru parcurgerea traseului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările