articolul anterior articolul urmator

Afacerea simplă de milioane de euro. Doi români fac la Sibiu „Batonul copilăriei“, ciocolata de casă care a ajuns în toată Europa şi în America

7
22 Jun 2015 02:30:12
Autor: Ramona Găină

7 Comentarii

Kinga Mesaros
22.06.2015, 15:13:32

Idee excelenta dar nu poti intra pe piata de afara cu astfel de ambalaje. Personal as face o editie "de lux" pentru export, cu un ambalaj la nivelul celorlalte produse comercializate pe afara (vezi Ferreto, Milka etc) ridicand pretul si imbunatatind ulterior calitatea. Credeti-ma in strainatate oricine isi permite sa dea €2 pe o ciocolata.

Remus Octavian Mocanu
22.06.2015, 19:49:19

Oau! Cum o fi "ciocolata de casa"? Recunosc ca n-am mâncat nicidoata... In familie se faceau tot felul de prajituri cu cacao si crema de ciocolata, dar sa se fi produs "ciocolata" nu prea îmi aduc aminte. Mâncam ciocolata cumparata, si cel mai mult imi placea batonul cu rom. Am sa caut produsul.

Lucretia Pribeagu
22.06.2015, 23:03:01

Comentariu considerat abuziv.

com adi
23.06.2015, 00:05:01

am mancat si e absolut dezgustator!. asa ca e fix o facatura. exista pe piata romaneasca multe produse de casa mult mai bune si mai sanatoase chiar daca sunt batoane sau nuga . batonul asta e fix o mizerie , parerea mea

Fabiana Sabin
23.06.2015, 01:17:58

Ce povesteeeee interesanta😂😂😂😂😂 am facut un an jumate acest interesant baton Al copilariei😃😃