Sibiu

articolul anterior articolul urmator

Imagini inedite. Poliţistul care porneşte sirena să-i bucure pe copii. „Ai un hoţ în spate?“, „Ia pune muzica aia!“ VIDEO

2
17 Jun 2021 16:57:39
Autor: Alina Mitran

Un poliţist aflat în timpul serviciului se opreşte în dreptul unui grup de copii şi-i invită pe puşti să vadă cum se foloseşte semnalul sonor al staţiei de pe autospeciala de poliţie. „Mai pune una!“, îl îndeamnă copiii.

Imaginile postate pe contul de socializare al poliţistului Viorel Teacă au strâns în câteva ore mii de distribuiri şi comentarii admirative. În imagini este surprins poliţistul Viorel Teacă în timp ce opreşte în faţa unui grup de copii. Îi întreabă ce vârstă au şi îi încurajează să se apropie pentru a vedea cum funcţionează aparatura de pe autospeciala de poliţie. Copiii îl întreabă la rândul lor dacă a prins vreo hoţ şi dau semne că au şi alte curiozităţi legate de munca de poliţist. Aşa începe un dialog normal, dar atipic pe străzile din România, între poliţist şi copii.

„Ia pune muzica aia!“, îndrăzneşte unul dintre copii, iar de aici se porneşte veselia. Copiii îndrăznesc rând pe rând să testeze staţia. Cel mai îndrezneţ vrea mai mult. „Pistolul?“, întreabă băiatul. „Pistolul nu!“, îl anunţă poliţistul.

Distracţia se încheie la scurt timp, pauza echipajului de poliţie în mijlocul copiilor fiind scurtă. „Ultima şi plecăm!“,, îi anunţă poliţistul pe copii.

Poliţistul este originar din Slatina, judeţul Olt, iar în prezent activează în cadrul IPJ Sibiu. Imagini cel puţin la fel de neobişnuite cu poliţistul au ajuns pe reţelele sociale iarna trecută, atunci când poliţistul şi colegul său s-au oprit să se joace în zăpadă alături de copii.

În timpul activităţii sale din Slatina s-a făcut remarcat prin acţiuni de voluntariat. Povestea sa o puteţi citi AICI.

Vă recomandăm şi:

Momentele în care doi poliţişti imobilizează într-un supermarket un bărbat înarmat cu un cuţit. „Nu te opune că-ţi rup mâna!“ VIDEO

 

Reacţia a doi poliţişti când au văzut copii care se jucau cu bulgări de zăpadă: „Merge şi la noi“  VIDEO

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Florescu Constantin
17.06.2021, 18:00:21

Nea Teaca vezi ca-n Sibiu isi fac infractorii de cap in timp ce tu pui muzica la copii.

-5 (7 voturi)
legendele olimpului
17.06.2021, 18:11:11

Imaginile astea nu fac deloc rău imaginii Poliției. După toate scandalurile de corupție și incompetență crasă, măcar de omenie să nu-i poți acuza!

-1 (3 voturi)
Modifică Setările