Sibiu

articolul anterior articolul urmator

Liberalii au câştigat 42 primării din judeţul Sibiu, cu 8 mai multe decât aveau până acum – numărătoare paralelă

0
28 Sep 2020 01:31:21
Autor: News.ro
FOTO gov.ro
FOTO gov.ro

Liderul PNL Sibiu, vicepremierul Raluca Turcan, anunţă că partidul a câştigat 42 de primării din judeţul Sibiu, cu 8 mai multe decât aveau până în prezent. De asemenea, candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean a obţinut cele mai multe voturi, potrivit numărătorii paralele a PNL Sibiu.

”PNL Sibiu a câştigat 42 primării din judeţul Sibiu, cu 8 mai multe decât cele 34 pe care le conduceau colegi liberali până la alegerile din 27 septembrie. Este cel mai optimist semnal ca sibienii au încredere în noi, o dovadă că munca liberalilor este apreciată de cei în slujba cărora suntem: locuitorii acestui judeţ. Rezultatele obţinute, unele în faţa cărora, în anumite comunităţi, competitorii noştri ar trebui să tragă învăţăminte cu privire la felul în care se tratează problemele oamenilor, ne motivează, iar acest lucru se va vedea”, a scris, pe Facebook, vicepremierul Raluca Turcan, care este lider al PNL Sibiu.

Potrivit acesteia, câştigătorii ”vor avea de rezolvat probleme serioase”, dar vor avea alături Consiliul Judeţean şi Guvernul României.

Potrivit numărătorii paralele a PNL Sibiu, partidul a câştigat primăriile Mediaş, Agnita, Avrig, Cisnădie, Copşa Mică, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Sălişte, Tălmaciu, Alma, Arpaşu de Jos, Aţel, Axente Sever, Bîrghiş, Bazna, Biertan, Blăjel, Boiţa, Brădeni, Brateiu, Bruiu, Cristian, Dârlos, Gura Râului, Jina, Ludoş, Marpod, Moşna, Orlat, Păuca, Porumbacu de Jos, Racoviţa, Răşinari, Râu Sadului, Sadu, Şeica Mare, Şeica Mică, Şelimbăr, Slimnic, Şura Mare, Şura Mică, Tilişca.

În judeţul Sibiu au votat 42,57 % dintre alegătorii înscrişi pe liste. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările