Sibiu

articolul anterior articolul urmator

Lucrări de reparaţii pe Andrei Şaguna şi pe Şoseaua Alba Iulia

0
8 Oct 2014 17:31:26
Autor: Ramona Găină

Strada Andrei Şaguna intră de luni, 13 octombrie în lucru. Primăria Sibiu a dispus înnoirea stratului de asfalt de uzură pe această stradă.

 
Lucrările se vor efectua sub trafic, frezarea stratului existent urmând să se execute pe rând, pe câte o bandă, pe celelalte trei fiind permisă circulaţia. Aşternerea noului strat asfaltic se va executa sâmbătă, 18 octombrie şi duminică, 19 octombrie pentru a reduce la minim efectele lucrărilor asupra traficului.
 
De asemenea, de miercuri, 8 octombrie, va începe înlocuirea stratului asfaltic de uzură şi pe o porţiunea a şoselei Alba Iulia, dintre strada I. Neculce şi strada Andrei Şaguna (cunoscută ca panta Morilor). Pe această porţiune au fost îndepărtate deja elementele de beton care separă sensurile de circulaţie pentru a permite executarea lucrărilor care, şi în acest caz, se vor desfăşura sub trafic, urmând să se lucreze pe o bandă pe sens pentru a permite circulaţia pe cealaltă bandă. Aşternerea asfaltului nou se va finaliza duminică, 19 octombrie.
 
Vă mai recomandăm: 
 
FOTO Vacanţă la Albota, oaza de linişte din inima Făgăraşilor
 
La aproximativ 60 de kilometri de Sibiu, în inima naturii şi în decorul de poveste al munţilor Făgăraş, un complex turistic dezvoltat de un investitor german vă aşteaptă cu cele mai bune preparate din păstrav, pâine şi deserturi de casă, lacuri de pescuit şi peisaje care îţi taie respiraţia.
 
 
La doar 10 kilometri de Sibiu, un sat românesc autentic, pitoresc şi plin de poveşti frumoase vă aşteaptă să-l descoperiţi în cadrul celei mai frumoase campanii Adevărul, „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă”.
 
 
Minunile ascunse ale Făgăraşilor curg de la cabana Negoiu pînă pe vârf de munte, într-un tablou de poveste care îţi umple sufletul şi îţi taie respiraţia. Haideţi cu noi într-o excursie minunată, în cadrul campaniei Adevărul „125 de locuri pentru care iubim România“.
 
 
Bicicliştii experimentaţi spun că traseul până pe vârful Măgura nu e unul uşor, dar merită din plin tot efortul. Priveliştea de pe vârf opreşte parcă timpul şi te lasă fără cuvinte.
 
 
Cu rucsacul în spate şi cu nelipsitul aparat de fotografiat Munţii Făgăraş vă aşteaptă cu peisaje de poveste, care încântă ochiul şi bucură sufletul. În campania „125 de locuri pentru care iubim România“, vă invităm la drum prin Făgăraş!

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările