Sibiu

articolul anterior articolul urmator

Lucrări la reţele începând de luni, pe mai multe străzi din oraş. Strada Aleea Haiducului va fi închisă din cauza lucrărilor

0
2 Jun 2013 10:50:17
Autor: Ramona Găină

În primele zile ale lunii iunie demarează noi lucrări la reţele, pe şase străzi din municipiul Sibiu. În aceste zone, şoferii sunt rugaţi să circule cu atenţie. Pe strada Aleea Haiducului, din cauza lucrărilor, traficul va fi închis între 3 şi 20 iunie.

Societatea de gaz va interveni de luni, 3 iunie, pe strada Râului, pe tronsonul dintre strada Gladiolelor şi strada Metalurgiştilor, pentru reabilitarea reţelei proprii. Lucrările vor fi executate în zona de parcări şi în zona verde, dar şoferii sunt rugaţi să circule cu atenţie pe această porţiune.
 
Lucrările la reţeaua de gaz continuă pe strada Hegel, iar din 3 iunie constructorul va înlocui conducta şi pe strada Budislav, o ramificaţie a străzii Hegel. Din 10 iunie se vor executa aceleaşi lucrări şi pe strada Fraţii Grachi, o altă ramificaţie a străzii Hegel.
 
Strada Lupeni va intra şi aceasta în lucru din 3 iunie până la 1 august. Pe această stradă se va înlocui conducta de canal, lucrările urmând să fie executate sub trafic. Lucrările vor începe de la intersecţia cu strada Moara de Scoarţă.
 
Pe strada Aleea Haiducului va fi de asemenea înlocuită conducta de apă. Pentru execuţia acestor lucrări şi datorită lăţimii mici a acestei străzi este necesară închiderea traficului în perioada 3-20 iunie.
 
Vă mai recomandăm
 
Sensurile giratorii de pe Calea Şurii Mici şi intersecţia Alba Iulia cu Bieltz vor fi finalizate
 
GALERIE FOTO Unde „intrăm la apă” în această vară, la Sibiu
 
Sibiul va avea o alee a celebrităţilor

 

 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările