Sibiu

articolul anterior articolul urmator

Peste 350 de  locuri de muncă vacante la Sibiu

1
9 Oct 2013 14:13:15
Autor: Ramona Găină

Sibienii care sunt în căutarea unui loc de muncă pot alege din cele 353 de joburi disponibile prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Doar 61 dintre ele sunt pentru cei cu studii superioare.

 
Din cele 353 de joburi disponibile 219 sunt la agenţia din Sibiu, 96 la Mediaş, 27 la Agnita, unul la Avrig şi 10 la Cisnădie.  
 
Doar 61 dintre joburile disponibile sunt pentru persoane cu studii superioare. Se caută analist ajutor, analist cumpărări, asistent director, consultant sistem de calitate, dispecer, inginer autovehicule rutiere, inginer de sistem în informatică, inginer de sistem software, inginer electronist transporturi, inginer mecanic, logistician gestiune flux, manager proiect informatic, programator, proiectant inginer mecanic, referent, secretară, şef birou financiar-contabilitate sau şef de proiect/program. 
 
Restul joburilor, 292 la număr, sunt pentru persoane fără studii superioare. Se caută, printre altele, agenţi de securitate, ambalatori manuali, confecţioneri, croitori, electricieni, infirmiere, muncitori necalificaţi, chelneri sau şoferi. 
 
Vă mai recomandăm: 
 
 
 
 
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Marius C.
13.10.2013, 11:34:36

Pentru locuri de munca in Sibiu, puteti sa aruncati un ochi si aici: facebook.com/groups/jobinsibiu/

Modifică Setările