Sibiu

articolul anterior articolul urmator

Programul Revelionului din Piaţa Mare. Alexandra Stan va urca pe scenă după miezul nopţii

0
30 Dec 2013 10:02:20
Autor: Ramona Găină
Alexandra Stan va concerta la Sibiu in noaptea dintre ani
Alexandra Stan va concerta la Sibiu in noaptea dintre ani

Ora de Foc, Renegades, Anya, Dorian Popa featuring Rapha (LaLa Band), Alina Eremia (LaLa Band) şi Alexandra Stan sunt artiştii care vor concerta în acest an, în Piaţa Mare din Sibiu, la trecerea dintre ani.

 
Revelionul din acest an, din Piaţa Mare, va fi prezentat de Dan Negru iar trecerea în noul an va fi marcată la miezul nopţii de un impresionant foc de artificii. Pe tot parcursul concertelor vor urca pe scenă şi balerinii Teatrului de Balet Sibiu, cu momente de coregrafie special create pentru acest eveniment de către Doina Botiş şi Florin Botiş. 
 
Petrecerea din Piaţa Mare va începe la ora 21:30, cu recitalul susţinut de Ora de Foc. De la 22:00 la 22:45 vor urca pe scenă cei de la Renegades iar de la 22:45 la 23:05 va cânta Anya. Urmează vedeteloe trupei La La Band, de la 23:10 la 23:30 vor cânta Dorian Popa şi Rapha iar de la 23:35 la 23:55, Alina Eremia. 
 
La miezul nopţii, la fel ca în fiecare an, primarul Klaus Iohannis le va spune Loa mulţi ani sibienilor, după care este programat un impresionant foc de artificii. Seara se va încheia cu un recital susţinut de Alexandra Stan, între orele 00:10 şi 00:40.  
 
Vă mai recomandăm: 
 
VIDEO FOTO Cum au devenit Ghiţă şi Purcica bucate alese pentru masa de Crăciun
 
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii