Sibiu

articolul anterior articolul urmator

Sibiu: „Art Boutique“, magnet pentru vizitatorii din Turn

0
5 Dec 2009 14:30:31
Autor: adevarul
Vizitatorii au plecat acasă cu cel puţin un obiect din cadrul târgului
Vizitatorii au plecat acasă cu cel puţin un obiect din cadrul târgului

Fie că l-au căutat special pentru a cumpăra celor dragi un cadou unicat de Moş Nicolae, fie că l-au descoperit din întâmplare în vizita lor în Turnul Sfatului, târgul de hand-made organizat în aceste zile în clădirea-simbol a oraşului a atras ca un magnet sute de vizitatori.

Aceştia s-au putut bucura de o gamă largă de produse lucrate manual, de la împletituri unicat în culori vesele, săpunuri din morcovi, floarea soarelui sau din ulei de măsline, mărgele din lut modelate şi pictate cu migală, la felicitări şi cutiuţe de bijuterii, pe care Moş Nicolae le-a descărcat din tolba sa prin internediul celor 30 de „spiriduşi“ veniţi din Timişoara, Bucureşti, Cluj, Târgu-Jiu şi Sibiu să îşi dezvăluie talentele. „Ideea târgului mi se pare extraordinară, iar organizatorii au ales locaţia perfectă pentru tematica propusă. Cât despre produse, tot ce am găsit aici mi se pare deosebit şi ne-am şi aprovizionat deja cu câteva dintre ele. Am cumpărat fulare pentru copii, că tot vine Moşul în această seară, dar şi mici obiecte care mi s-au părut interesante care pot fi oferite cadou, precum broşele din ceramică sau felicitările lucrate manual“, ne-a spus Cristina Preda, la finalul vizitei în Turnul Sfatului.


Preţuri pentru toate buzunarele

Cei care nu au vizitat încă târgul mai au ocazia să o facă în această seară, până la ora 20.00,  dar şi mâine, între orele 10.00 şi 20.00. Produse sunt pe alese, iar preţurile, pentru orice buzunar. De exemplu, o pereche de cercei se vinde cu preuri cuprinse între 5 şi 20 de lei, săpunurile naturale se găsesc la 10 şi 20 de lei, seturile de bijuterii  variază între 30 şi 40 de lei, iar ceva mai mulţi bani veţi scoate in buzunare dacă vreţi o geantă de piele, de exemplu, care poate valora şi 100 de lei. „ Art Boutique împleteşte puterea creatoare a artizanilor cu dorinţa de a arăta că obiectele unicat imprimă un aer nobil“, Diana Micu, organizator.

Premii din partea organizatorilor
 La finalul celor trei zile, atât comercianţii, cât şi vizitatorii care au trecut pragul târgului vor fi răsplătiţi de organizatori. Aceştia vor premia expozantul care a avut cel mai frumos stand cu un premiu surpriză, iar vizitatorii care şi-au depus biletul de la intrare în urnă vor participa la o tombolă, în urma căreia vor fi răsplătiţi cu premii constând în exponate din cadru târgului. Extragerea câştigătorilor va avea loc mâine seară, înainte de închiderea ineditului eveniment.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările