Sibiu

articolul anterior articolul urmator

GALERIE FOTO Zgârie-norii Sibiului – Centrul de afaceri, hotelurile Golden Tulip Ana Tower, Ramada şi Ibis

0
12 Jun 2013 10:58:19
Autor: Ramona Găină
Sibiul vazut dee la etajul 15 al Centrului de Afaceri - Foto ramona Găină
Sibiul vazut dee la etajul 15 al Centrului de Afaceri - Foto ramona Găină

Centrul de afaceri din Sibiu, cu o înălţime de 54 de metri, dar şi trei din cele mai mari hoteluri din oraş se numără printre zgârie-norii din fosta capitală culturală europeană.

 
Construcţia Centrului de Afaceri din Sibiu a început în anul 2010 şi a fost finalizată în 2011. Complexul, clădire de birouri clasa A business, are două corpuri identice, „în oglindă”, care au legătură doar pe parter şi etajul 3, unde este o terasă comună. 
 
„Această clădire are o înălţime de 54 de metri. Este structurată pe 18 nivele, 2 nivele în subsol-parter plus 15 etaje, cu o suprafaţă totală de 25.066 de metri pătraţi. Din această suprafaţă avem destinaţi închirierii circa 15.534 de metri pătraţi, pentru spaţii de birouri. 
 
La acest moment, la aproape 2 ani de la inaugurarea clădirii, avem un grad de ocupare de peste 95 la sută, avem alături de noi cica 47 de agenţi economici de la companii mari, IMM-uri, chiar şi persoane fizice autorizate, sunt companii care au crescut o dată cu noi. Au venit şi au închiriat suprafeţe mai mici, cu un număr restrâns de angajaţi, iar unii din ei au ajuns să deţină acum 4 etaje în clădirea noastră, au peste 200 de angajaţi fiecare”, explică Gheorghe Bădilă, directorul general al Centrului de afaceri. 
 
Spaţiile din Centrul de Afaceri se închiriază, în medie, cu 8,5 euro pe metru pătrat. Pe lângă spaţiile de birouri, în incinta centrului funcţionează şi o cantină restaurant, o sală de fitness cu saloane de înfrumuseţare, două săli de conferinţă şi o sală polivialentă de 75 de locuri pentru evenimente mai restrânse. 
 
Golden Tulip Ana Tower
 
Situat în inima Sibiului, Golden Tulip Ana Tower Sibiu a fost deschis in septembrie 2008, având, potrivit reprezentanţilor hotelului, o înălţime de aproximativ 50 de metri. 
 
Are 81 de camere, un restaurant panoramic de lux, săli de conferinţe şi un centru de wellness. „
Panorama Sibiului privit de la etajul 11 este impresionantă iar restaurantul 585 Fusion al hotelului Golden Tulip Ana Tower Sibiu deschide o nouă perspectivă asupra Sibiului, cea oferită de înălţimea celor 585 de metri altitudine deasupra nivelului mării”, spune Diana Lăzărescu, reprezentant marketing&PR în cadrul Golden Tulip Ana Tower. 
 
Hotelul Ramada 
 
Hotelul Ramada, situat în centrul Sibiului, are o înălţime de 44,5 metri. Potrivit Gabrielei Lungu, sales manager în cadrul Ramada Sibiu, construcţia hotelului a demarat a anul 2004 şi a fost finalizată trei ani mai târziu. 
 
Hotelul are 127 de camere, un restaurant, două baruri şi o terasă, un club de welness şi un centru cu cinci săli de conferinţe. De asemenea, în incinta hotelului funcţionează şi o agenţie de turism. 
 
Hotelul Ibis
 
Situat de asemenea în centrul Sibiului, Ibis-ul are, potrivit reprezentanţilor hotelului, o înălţime de „maxim 45 de metri până la nivelul acoperişului”. Potrivit Anamariei Crăcană, gorups&event manager în cadrul Ibis Sibiu, hotelul a fost construit spre sfârşitul anilor 70, iar lanţul hotelier IBIS a preluat clădirea în anul 2008, renovarea durând un an şi jumătate. 
 
Hotelul are 195 de camere, un restaurant cu specific internaţăional, un bar şi un centru care include 5 săli de conferinţe. 
 
Vă mai recomandăm
 
FOTO Legende urbane – De ce trebuie să ai grijă ce spui pe Podul Minciunilor

Povestea Oltului, râul despre care se spune că s-a născut din lacrimile unei împărătese

GALERIE FOTO Povestea lui Ironim Budac, sibianul devenit ”locotenentul” lui Al Capone

 

 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările